Vandaag stel ik jullie een nieuwe gastblogger aan jullie voor. Nou ja, eigenlijk stelt ze vandaag zichzelf voor! Welkom Boor, wij hopen nog veel van je te lezen!

 

Een gastblog schrijven, dat is altijd leuk, maar god waar ga ik het dan over hebben. In ieder geval even een korte introductie van wie ik ben. Ik ben Boor, moeder van 2 kindjes: Sarah van 3,5 en Samuel van bijna 2. Vriendin van Bart en bazin van Izzy.

Wij wonen met zijn allen op een Domaine in Zuid Frankrijk. Van april tot en met oktober verhuren wij gites (het Franse woord voor vakantiehuis) en luxe lodgetenten, je weet wel van die huizen van canvas waar je wel gewoon een warme douche, wc en een keuken hebt en de keuken is uitgerust met een apparaat waar George Clooney reclame voor maakt. Het is wel kamperen, maar eigenlijk..
We geven gasten wel eens voor de gein een wc rol mee als ze naar de lodgetenten gaan, je moet ze toch een beetje camping gevoel geven. De lodgetenten staan er alleen in het hoogseizoen trouwens. We zijn geen ik vertrek stel, maar geloof ons, ook met geld, de taal en toch aardig wat hersencellen maak je behoorlijk wat mee in Frankrijk als je een Domaine begint.


Wij zijn trouwens inmiddels gewoon geïntegreerd. Dat wil zeggen Sarah gaat naar school, Samuel naar een oppasmamma (nounou noemen ze dat hier). We kunnen de burgemeester vriendelijk een handje schudden en weten dat de overblijfjuf ook het postkantoor bestiert. We hebben hopen vrienden in
de buurt en ik ga zelfs mijn 40ste verjaardag met 5 andere vrouwen vieren. Mijn uit de hand gelopen hobby is koken, dat doe ik dan ook 2 x in de week voor gasten tijdens de table d’hotes. Eerst eten de kinderen en daarna de volwassenen. Super leuk om te doen, we hebben net zelfs een receptenpagina online gezet omdat daar zoveel vraag naar was van mensen die bij ons vakantie hebben gevierd.

Oh wacht ik zei dat ik baas was van 1 hond, maar we hebben sinds kort nog een dier. Een eend, die in het zwembad woont. Nou nu dan, want als we gasten hebben lijkt ons zo een eend in het zwembad ook zo wat. Hij is komen aanlopen en zei kwak. We hebben nog een aantal pogingen gedaan hem naar de rivier of het weiland van de boer te brengen. Maar elke keer hoorden wij weer kwak en daar was hij weer. Het enige nadeel is dat hij letterlijk de hele boel onder kakt. Binnenkort krijgt hij dan ook een afgesloten stukje tuin. Oh en hij is door Sarah heel toepasselijk Kakka eend genoemd: poep eend als je het naar het Nederlands vertaald.

Bekijk ook de websitesdomainemalpaskookt.com en domainemalpas.com

Show Full Content
Previous Wie heeft er als eerste Bingo?
Next Klassieke muziek in het theater!

2 thoughts on “Ik stel aan je voor: Boor van Domaine Malpas

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: