Ik heb er al 7,5 maand opzitten en mag als het goed is nog ruim een maand genieten van dat kleine ding dat in mijn buik rond probeert te zwemmen. Maar dan, dan zie ik er toch echt wel weer naar uit om de dingen die je normaal toch zo normaal vindt om te doen, eindelijk weer te doen.

BUKKEN
Wat dacht je van gewoon te kunnen bukken. Gewoon door je knieën Marlieke en dan buk je. Was het maar zo simpel. Negen van de tien keer steekt er een been in mijn rib of een voet in mijn lies. De buik zit niet alleen in de weg als ik wat van de tafel probeer te pakken, echt zonder gesteun kom ik niet bij mijn glas drinken, hij zit ook in de weg als ik mijn schoenen aan wil doen of als ik op de grond zit. Dat laatste probeer ik tot groot verdriet van Eva maar niet meer. Ik kom gewoon niet meer omhoog of ik lazer keihard om. Moet je haar dan horen lachen!

SCHOENEN
Ik pas inmiddels alleen nog maar in mijn bruine laarsjes. De rest zal vast nog wel passen, ik krijg ze alleen met geen mogelijkheid meer aan!

WIJN of écht BIER
Ik ben echt geen alcholist hoor. Maar iedere dag hetzelfde drinken is echt niet aan mij besteed. Ik kan niet wachten op dat wijntje, biertje of misschien wel glas champagne straks als het weer mag. Gelukkig bestaat er alcoholvrij bier, maar eerlijk is eerlijk. Als je daar drie blikjes of glazen van op hebt, dan ben je die smaak ook wel zat. Het is geen echt bier en dat wordt het ook niet. Voor nu is het prima hoor en bij leuke feestjes voldoet alcoholvrij bier ook prima, maar straks… Lekker!!!

RAUWE VIS
Ik weet dat je als zwangere best gerookte zalm mag, maar ergens voelt het voor mij niet goed om te eten. Alleen als ik er echt zoveel trek in heb, dan koop ik verse zalm en geniet ik er volop van. Maar als ik er aan denk dat ik straks weer gewoon naar een willekeurige sushi-tent mag en daar weer alles kan en mag alles eten van de kaart, begin ik al te watertanden!

& NATUURLIJK RAUW VLEES
Laatst gingen we uiteten en kon ik van de kaart welgeteld één voorgerecht eten. Dat was wel erg jammer, carpaccio van gerookte zalm en rundvlees lonkte. De roastbeefrolletjes zagen er zo lekker uit. En ik, ik mocht soep… Wel gemaakt van brie. Je snapt dat ik maar niet heb gevraagd of het wel de juiste brie was. Dan maar niet 🙂

SPELEN MET EVA
Ook al probeer ik genoeg leuke dingen met haar te doen, ik blijf maar het idee houden tekort te schieten. Eva snapt echt wel dat ik niet achter haar aan kan rennen en dat ik ook niet van de glijbaan meer af kan. Springen op het springkussen is er niet meer bij en oefenen met zonder zijwieltjes te fietsen, moet toch ook nog echt even wachten. Spelen op de grond, lukt niet. Eva opvangen als ze springt, gaat niet. Verder gaat alles nog prima en onderneem ik (en gelukkig ook veel anderen) veel met haar. Zij heeft er alle begrip voor, maar hoopt wel dat de baby snel komt. “Dan kan mama met mij naar de ijsbaan om samen te gaan schaatsen.”

SLAPEN
En juist dat zit er waarschijnlijk de eerste tijd niet in. Maar ik kan dan waarschijnlijk wel weer slapen op mijn buik of op mijn zij. Dat zou al zoveel comfortabeler zijn. Dus ook slapen hoort in het rijtje thuis.

Tot zover mijn lijstje, maar ik denk dat hij binnenkort vast en zeker aangevuld wordt! Misschien maak ik de volgende keer een lijstje van dingen die ik echt niet ga missen, want ja die zijn er ook genoeg!

Show Full Content
Previous Twee logeerpartijen deze week! – Weekoverzicht 15 februari 2014
Next Hilarische beelden uit Sotsji

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close