Onlangs kwam ik op de website van Karakter Prints. Direct werd ik getroffen door de mooie uitstraling en het fantastische verhaal achter zijn ambacht. Mooi ambacht moet gedeeld worden! Daarom was ik ook enorm blij toen Bart Heesen van Karakter Prints mij een eigen stempel aanbood. Ik hoefde niet lang te twijfelen of ik wel zo’n stempel wilde: NATUURLIJK! Naast met de hand gemaakte stempels, maakt Karakter Prints ook Letterpress kaartjes, maar daarover een andere keer meer!

Een stempel voor marlieke.com

In aanbouw is mijn nieuwe website marlieke.com Gericht op werkzaamheden die ik hier in het Zwitserse kan doen, alsmede online werkzaamheden die ik natuurlijk voor iedereen overal in de wereld kan doen. Op marlieke.com komen mijn fotografie- en designwerk samen. Zoals gezegd: nog in aanbouw. Want ieder voordeel heeft zijn nadeel: Lovethat.nl loopt veel te goed en kost me daardoor even extra tijd! Ik wil de site nog aanpassen, maar eerst even goed nadenken wat ik wil. Daarbij ben ik ook nog afhankelijk van anderen. Zo ga ik binnenkort met een vriendin Duitse marketingteksten schrijven. Ik geef de boodschap en zij bouwt het dan mooi om. Ik weet wat ik wil, alleen dat Duits hè.. 🙂

Indruk achterlaten met een mooie stempel

Het logo is al een oudje gestoken in een nieuw jasje. De vlaggetjes en de ondertitel Fotografie & Design zijn nieuw. Hoewel de vlaggetjes zeer fijn zijn en ook de letters van de ondertitel, is het Karakterprints toch gelukt om deze op de stempel te krijgen!!! Ik ben er erg blij mee. Op naar een mooi nieuw bedrijf in het Zwitserse en natuurlijk voor de rest van de wereld 🙂

marliekecom2

Ook een eigen stempel?

Natuurlijk kan jij ook je eigen stempel bestellen. Vanaf 20 euro heb jij al een op maat gemaakte stempel. Ik vroeg Bart of hij het proces van het stempel maken voor mij wilde fotograferen. Dat deed hij en het is zo leuk om van logo tot daadwerkelijke stempel te zien.  Het is echt handwerk en na afloop heb je dan ook een hele mooie eigen stempel.

Karakter-6

En dan natuurlijk de grote vraag: wat vind je van mijn nieuwe stempel?

Show Full Content
Previous Janod is speelgoed waar je echt iedereen blij mee maakt!
Next Held op sokken #3: mijn angst voor dieren

9 thoughts on “Indruk maken met een stempel van Karakter Prints

  1. Lieve Marlieke.com, Ik wens je alle goeds en succes en zal verschrikkelijk voor je duimen. Je kunt het zonder meer.

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close