Op Instagram word je ermee doodgegooid. Huizen of woonkamers die voornamelijk bestaan uit zwart-witte elementen. De hipste stoelen, lampen, foto’s aan de muur en quotes aan de wand. Retehippe of ubercoole vintage kopjes en schotels netjes gestyled op een dienblad met een kaarsenhouder die natuurlijk ook heel Instagram heeft. Uiteraard is ieder hoekje in huis enorm opgeruimd, want in zo’n huis past geen hondenhaar, vuile sok of stapel afwas.

Soms ben ik jaloers. Soms voel ik me de enige op aarde die geen Eames stoel heeft en niet de poster van een soort NijntjeĀ aan de wand heeft hangen.

Dit heb ik dus allemaal niet in huis
Dit heb ik dus allemaal niet in huis šŸ™‚

Ik ben een rommelkont, een sloddervos. Ik ben niet hip. ik ben praktisch. Ik ben niet rijk genoeg voor een Eames stoel en ik ben niet schoon genoeg voor een hip wit interieur. Maar ik ben wel gelukkig met mijn spulletjes om me heen en de soms gezellige, soms rommelige en soms vreselijke irritante bende om me heen.

En weet je? Ik ben niet alleen. Ik ben niet de enige die een lading was in de kamer heeft staan. Die een aanrecht vol met kopjes en pannen heeft. Waar de eettafel is overladen met rommeltjes die gewoon niet op een andere plek kunnen.

Lotte heeft dat namelijk ook. (YEAH!!!!) Een gang met rommel dat allang opgeborgen had kunnen worden. Korsten onder de kinderstoel die allang weggegooid hadden kunnen worden. Soepstengels tussen de dino’s, een overvolle trap met spullen die naar boven moeten (ooit) en de strijkplank staat voor het gemak in de gang.

LotteĀ is moeder van 3 jongens en heeft onlangs het besluit genomen om haar vaste baan op te zeggen en compleet voor haar eigen bedrijf te gaan. Popsjesenco staat in de startblokken om nog groter te worden. Lotte zelf staat in de startblokken omĀ heel groot te worden. En als je groot wil worden, dan heb je andere prioriteiten. Logisch toch?

Lotte gaat vandaag online met haar billen bloot en geeft ons een kijkje in haar huishouden. Ben jij een type dat het altijd zo opgeruimd mogelijk moet hebben? Relax een beetje! Dat doen wij ook šŸ™‚

bende-bij-lotte

Ken jij Popsjesenco al? Je kunt haar ook op Facebook, Twitter en Instagram volgen!

 

Nu ben ik heel benieuwd naar jouw kamer. Ben jij van het type van ‘gezellige bende’ Ā of hou je meer van extreem opgeruimd en/of daarbij ultrahip? Deel jouw huis met de #MijnThuis! Ik ben benieuwd!

 

Show Full Content
Previous Visite!
Next De leukste acht van Stip & Bloem

16 thoughts on “Is jouw huis altijd spik & span of een gezellige bende?

 1. Wat gaaf! Ik zit net precies hetzelfde. Dit huis is niet hip of dat het in een magazine thuishoort. Het is ‘ons’ en achter veel meubels zit een verhaal. Heb je er misschien een handige hashtag bij zodat we het kunnen delen?

 2. Ik zou gillend gek worden! Het is hier niet super opgeruimd hoor, maar wat ik hierboven zie, gaat me te ver haha!

 3. Whahaha, jup! Dat is mijn huis! Tuuuuurlijk is het ook wel eens wĆ©l een uurtje opgeruimd, maar op het moment des foto’s zag het er idd zo uit! šŸ™‚

 4. zoals de foto’s woonde ik ooit maar ik functioneerde er niet zo lekker door. Dat is het devies: stoort het je niet, niets aan doen. Blokkeert het je? Dan actie ondernemen šŸ™‚

 5. Volgens mij is het niet goed gegaan, waaaaah had een heel verhaal getypt.

  Hier ook zo’n bende net als op de foto de badkamer is nu net zo boven haha, oh help!! De woonkamer is even opgeruimd en dan snel is het weer een bende. Is nu sinds de kleine er is. Voorheen was het meer opgeruimd. Nu overal staat wel wat flesjes, speelgoed, shirtje, luier haha etc. Ik kan wel moeilijk tegen rommel maar soms doe je er niks aan en leven we eenmaal zo. Soms lijkt het bij een ander altijd opgeruimd…

  En een extreem verhaarde hond die niet te stoppen is.

  Ik zie het ook voorbij komen deze trends. Zag het zelfs laatst bij een tuincentrum hier. Niet mijn smaak ik vind het meer neigen naar Retro. Doe mij maar lekker landelijk/countrystyle of brocante die richting.

 6. Als mijn man nog eens zeurt dat het in huis een bende is, dan ben ik blij dat ik kan laten zien dat het normaal is ;). Naast mijn standaard antwoord: ja hier wordt geleefd. Als je een toonzaal wil ga je maar naar een museum

 7. Een ultra hip huis Ć©n kleine rommeltjes kunnen ook heel goed samen hoor. Hier in huis probeer ik het altijd aan kant te hebben, maar laat ik m’n zoontje wel uitleven met speelgoed en knuffels enzo. Het hoeft natuurlijk niet het Ć©Ć©n of het ander te zijn. De een voelt zich fijner in een ‘gezellige boel’ terwijl de ander juist kan genieten van een dagelijks opgeruimd huis waarbij het kind toch ook fijn kan leven ;-). x, Judith

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close