KORTINGAl een tijdje volg ik met veel plezier de winkel van de zussen Miriam en Jolanda ‘Dresses Only‘. Het is dat ik nu zwanger ben en ik niet van plan ben heel veel te kopen voor die paar maandjes, maar ik verheug me erop om straks weer zonder dikke buik te kunnen scrollen door al die te gekke jurkjes.

Jouw bestelling, een cadeautje om uit te pakken!
Jouw bestelling, een cadeautje om uit te pakken!

Een tijdje geleden kocht ik voor het eerst bij Dresses Only en wel een heel mooi zwangerschapsjurkje van Queen Mum. Het kopen op zich was al leuk, omdat dit jurkje destijds een ‘deal‘ was en toen slechts de helft van de prijs kostte. Het openmaken van mijn pakketje was eigenlijk nog leuker. Geen jurkje in een zak en dat in een andere zak gepropt. Nee, ik kreeg een fatsoenlijke doos binnen en bij het openmaken was mijn jurkje verpakt in mooi vloeipapier. Het zijn de kleine dingetjes die het doen en ervoor zorgen dat je een mooie en goede keuze hebt gemaakt. Daar hou ik van!

Shoppen op maat

Wat ik ook erg fijn vind van deze webshop is dat je kunt shoppen op verschillende manieren. Je hebt natuurlijk een goede zoekfunctie, maar je kunt ook zoeken op merk, maat en zelfs je figuur (appel, peer, bokaal, driehoek of misschien pilaar :)). En heb je je keuze gemaakt, dan filter je gewoon op maat, prijs, stijl, kleur en ga zo maar door. Dus zoek jij nog een mooie en comfortabel jurkje voor de kerst of ga je liever met Oud & Nieuw los in een fantastische partydress? Neem dan een kijkje op Dressesonly.nl Maak je outfit af met een jasje, bijpassende hippe sieraden en de shapewear om er helemaal fantastisch uit te zien, uiteraard ook te koop op Dresses Only!

** korting **

Tot 1 maart 2014 krijg je op Dressesonly.nl met de code LOVETHAT 15 euro korting bij een aankoop van minimaal 75 euro Deze code is niet geldig op items uit de sale.

Hieronder een paar van mijn favoriete items

Stripes-fragile nova petrolkirstinred

Show Full Content
Previous Zo kan je ook 9 maanden zwanger zijn!
Next Ode aan Brad Pitt

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close