Ik vind ansichtkaarten echt geweldig om te krijgen, maar ook om te versturen. En dan steek ik gelijk hand in eigen boezem ik verstuur te weinig kaarten. Waarom? Vaak liggen de kaartjes klaar, te wachten op een postzegel en wanneer ik dan eindelijk postzegels heb, dan is er drinken over het kaartje gegaan of is de tekst allang niet meer passend. Daar moet verandering in komen.

De leukste woordgrappen!

Toen wij afgelopen maand in Nederland waren, kreeg ik de kaartjes van Liefs van Bri opgestuurd. Ik had ze uiteraard al op internet gezien, maar eigenlijk kan ik zeggen dat ik echt enthousiast raakte toen ik ze in mijn handen had. Wat zijn ze leuk! Met woordgrappen als (o)live life to the max, Gas op die lolly, een Avocadeautje voor jou, welkom klein oogappeltje, Ik heb de liefste papa-ya  en door de bijbehorende leuke illustraties van papaja, appel, olijven en avocado’s zijn de kaarten ontzettend kleurrijk, vrolijk en stoer.

leukste kaartjes Liefs van Bri

Liefs van Bri

Bij Liefs van Bri Liefs van Bri kan je niet alleen deze bovenstaande kaarten kopen. Nee, de collectie is echt heel groot. Allemaal net zo vrolijk en met net zulke bijzondere teksten. Wat dacht je van Ik vind jou broccoli en hopelijk voel je je snel weer kiplekker.  De kaartjes kosten € 1,03 per stuk en worden gewoon met de post verzonden.

Welk kaartje is jouw favoriet?

Ik ben heel benieuwd welk kaartje bij jou favoriet is. Kijk daarvoor op www.liefsvanbri.nl en wie weet sturen we hem jou wel op!

Show Full Content
Previous Het geheim van de chef!
Next Voralpsee | Magisch mooi

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close