Kennen jullie het zusje van Lovethat al? Samen met zus Sanne ben ik namelijk Kookgedonder begonnen.  Want zoals je de laatste tijd hebt kunnen lezen, begin ik steeds meer plezier in het koken te krijgen.

logo-kookgedonder-800px

Kookgedonder

Ik ontdek steeds meer in de keuken. Ik ontdek dat koken best leuk is. Ik ontdek dat je zelf smaken kunt maken en gerechten kunt maken. Ik ontdek dat ik het fantastisch vind wanneer Floris trots over mijn nieuw verworven kookkunsten vertelt. Ik ontdek dat ik trots ben als de kinderen alles op eten. Ik ontdek dat ik blij word van koken. Ik ontdek dat ik veel meer wil weten over mijn eten en dit alles allemaal wil delen.

En ik ontdek dat ik ook gewoon bij mezelf wil blijven wat betreft bloggen en schrijven. Daarom heet het niet KookGezonder of KookWonder. Nee, Kookgedonder. Want wat ik in de keuken doe is nog steeds niet meer dan aanrommelen en ontdekken en dit delen. Ik ben geen pro, ik ben gewoon een lekkerbek.

Sanne daarentegen! Sanne heeft het koken tot een ware kunst verheven. Zij is juist supergoed in het verzinnen van nieuwe recepten en het delen van gezonde extra’s. Zij eet gezond, terwijl haar gezin liever met een hamburger aan tafel zit. Heerlijk en verademend. Wat vind ik deze combi leuk!

Omdat onze avonturen niet in een hokje passen, maar we wel heel graag samen willen werken (wat we voor Lovethat.nl tenslotte ook al doen) vertellen wij onze avonturen rondom onze keukens op Kookgedonder. Snap jij het nog?

kookgedonder
Een paar heerlijke recepten!

Neem maar snel een kijkje en word verrast door toegankelijke recepten en vernieuwende combinaties.

Kookgedonder.nl en volg je ons ook op Instagram en Facebook?

Show Full Content
Previous Natuurlijk, carnavalschmink!
Next Een burn-out proberen te voorkomen

4 thoughts on “Kookgedonder, een nieuwe foodblog

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close