Kookgedonder is inmiddels alweer een paar maanden online en vooral Sanne vermaakt je vrijwel dagelijks met de lekkerste recepten en de leukste ideeen!

Deze week heeft Sanne een hele toffe winactie geregeld en het enige dat je daarvoor moet doen is jouw lekkerste soepgerecht delen. Wat kan je winnen?

Honig Soep Creatie Pakket

Sanne kreeg dit pakket al eerder thuis en gebruikt het regelmatig in plaats van een bouillonblokje. Ideaal omdat er veel minder zout in zit.  In het pakket zit verder nog een mooi kookboek en een enorm gave soeplepel.

soepgerecht

Welke soep eet jij het liefste? Vertel ons het recept, het merk of misschien wel wie deze lekkere soep maakt en wie weet win jij wel 1 van deze 3 pakketten.

Hoe doe je mee? Ga naar het artikel op Kookgedonder of vertel op de facebookpagina van Kookgedonder jouw lekkerste recept!

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Apple… wat doe je me aan!

16 december 2014
Close
%d bloggers liken dit: