Opvoeden heeft leuke en minder leuke kanten. Je kind zien opgroeien is uiteraard geweldig. Toch brengt opvoeden veel vragen met zich mee. Welke effecten hebben bepaalde opvoedkeuzes op het leven van je kind? Gelukkig zijn er tegenwoordig een aantal handige apps die je inzicht en hulp geven bij het opvoeden.

Kids Timer

Het inschatten van tijd is voor sommige kinderen een flinke uitdaging. Gelukkig is er nu de ‘Kids Timer’ om kinderen beter met tijd te leren omgaan. Deze app is ontzettend handig wanneer je kind bijvoorbeeld maar een beperkte tijd tv mag kijken of computeren. Als ouder kun je zelf de tijd instellen. Zo heeft de app een blauwe timer die geluid maakt na 12 minuten, en een rode timer voor een uur.

Oppassen

Soms is het fijn om even iets anders aan je hoofd te hebben dan opvoeden. Zo is het een goed voor een relatie wanneer je als ouders even met elkaar uit eten gaat. Wel is het belangrijk om een goed oppasadres voor de kinderen te hebben. Dankzij de ‘Oppassen’ app is dit gelukkig geen probleem meer. Na het downloaden van deze app op je smartphone is het namelijk heel eenvoudig om gastouders in te buurt te vinden. Je hoeft daarvoor alleen een account aan te maken en een berichtje te plaatsen. Via een speciale chatfunctie kun je bovendien gemakkelijk afspraken maken met de oppas van je kind.

Kunst van Opvoeden

Iedere ouder hoopt dat zijn of haar kinderen gelukkige en zelfstandige mensen worden. De juiste opvoeding speelt daarbij een belangrijke rol. Misschien twijfel je soms of bepaalde opvoedkundige beslissingen de juiste zijn. De app ‘Kunst van het opvoeden’ verschaft je inzicht in het effect van bepaalde beslissingen op dagelijkse situaties. Het is zelfs mogelijk om feedback te krijgen bij het opvoeden van je kind.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met UnitedConsumers

Show Full Content
Previous Parijs is altijd een goed idee
Next Mijn haat-liefde verhouding met foto’s aan de wand

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close