Nieuw uit de koker van Somoiso is het tijdschrift Lees! Nu eens geen tijdschrift gericht op kinderen, maar een tijdschrift gericht op ouders over de leukste kinderboeken, met auteurs van deze boeken en professionals die hun kijk geven op de digitale prentenboeken en voorlezen an sich. Een educatief tijdschrift, maar vooral een tijdschrift dat je gewoon mee naar huis moet nemen als je naar de bibliotheek gaat.

Lees-magazine-gratis-spreads-1024x512

Gratis verkrijgbaar

Vanaf vandaag is het tijdschrift als papieren editie in iedere grote bibliotheek te vinden. Ook enkele boekhandels hebben de exemplaren liggen om uit te delen en scholen rondom Utrecht krijgen zo lang de voorraad strekt een wat uitgaves. Wil je niet wachten, maar nu lezen wat in dit 32 pagina’s tellende tijdschrift te lezen valt? Klik dan hier voor de digitale uitgave van Lees!. Bestellen kan trouwens ook, gewoon tegen verzendkosten en dat doe je dan direct bij Somoiso (info@somoiso.nl)

Schermafbeelding 2015-05-19 om 23.02.02

Mooie interviews

Ik vond zelf het interview met Gioia Smid over de nalatenschap van Fiep Westendorp echt superleuk om te lezen, vooral omdat de illustraties van Fiep hier nog steeds dagelijks bekeken worden. Fiep Westendorp hoort er gewoon bij bij ons. Ook het interview met Oliver Jeffers, van het boek “De krijtjes staken” was onwijs interessant. Er komt nog zoveel meer bij kijken. Zijn kinderboeken zijn gewoon kunstwerken en zo behandelt hij ze ook. Er valt genoeg te lezen en te leren van Lees! 

Schermafbeelding 2015-05-19 om 22.53.25

 

Show Full Content
Previous Kinderen huilen nooit om niks… toch?
Next Weekoverzicht: Terug op vertrouwde stek!

1 thought on “Lees! Het leukste magazine voor ouders

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close