Terug van weggeweest in onze kledingkast: Lief Lifestyle! Voor Eva had ik vrij veel kleding van Lief! Maar op een of andere manier had ik voor Liza nooit kleding van Lief! afgezien van de kleding die ze van d’r zus had. Sinds kort prijkt er dankzij Lief Lifestyle zelf, een heel mooi setje in haar kast en belangrijker nog: om haar lijfje.

IMG_9158

Liza kreeg een toffe legging en een mooi jurkje. Kleding die nu al prima past, maar ook zeker nog in de zomer door gedragen kan worden. Zoals je van Lief! gewend bent is het kleding zonder al te veel poespas en dat vind ik wel fijn. Ook vind ik het zelf heel erg leuk dat Lief! kleding zo kleurijk is.  Kindjes moeten toch kleur dragen? De wereld om ons heen is al saai genoeg!

IMG_9211

Gemaakt om in te spelen

Ik trek mijn kinderen het liefste iets aan waar ze zich in kunnen bewegen. Dit leuke setje van Lief! is precies iets wat ik zelf zou kopen. Omdat ze hierin kunnen spelen en kunnen bewegen. Het moet voor mij allemaal niet zo stijf zijn. Mijn kinderen letten niet op de kleren die ze aan hebben en kijken ook niet zo nauw of ze in de hondenmand een boekje lezen of op de stoel. Of ze nou op hun handen kleuren of op een papiertje. Ik weet uit ervaring dat de kleding van Lief! zich prima vaak laat wassen en dan nog mooi blijft. Anders hadden Eva’s kleren, die ook al vaak gekregen waren, het vast niet nog een ronde overleefd!

Liza reageerde overigens wel heel leuk om haar nieuwe jurkje. Ze bleef maar naar het hart kijken en zei: oh mama, mooi hart!

IMG_9199

Over Lief!

Lief! bestaat al 10 jaar en in die tijd blijven de klappers van de collectie voor mij wel de shirtjes met STOER en LIEF. Welk kindje heeft die niet aangehad? Met de slogan ‘Bring colour to your family’ verkopen ze niet alleen kleding voor (baby)meisjes en (baby)jongens, maar ook voor je huisdier en voor je tuin en thuis.

Zocht je nog een reden om je kinderen en huis wat meer kleur te geven? Er is nu een leuke sale!

Show Full Content
Previous De kerstfoto’s die het niet werden…
Next Keimakkelijke Kindvriendelijke Kerstrecepten

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close