Als mijn moeder vroeger de Zeeman in ging, dan keek ik wel 100 keer om me heen of ik geen klasgenoten zag. Ik schaamde me dood. Ik liep nog liever met een pak wc-papier over straat dan dat klasgenoten mij in de Zeeman zagen. Inmiddels heb ik dit achter me gelaten en loop ik zelfs uit vrije wil en met plezier de Zeeman in. Ik slaag niet altijd, maar soms zijn er items waar ik erg blij van word! Zo ook afgelopen zondag. Ik liep eindelijk weer even in de stad, Liza had een nieuwe fles en nieuwe voeding nodig, en ik kon dus gelijk op jacht naar kleertjes speciaal voor mijn kleinste meisje. Niks neutraals, gewoon keiharde meisjeskleren voor mijn lieve kleine moppie. Bij de Zeeman was het rustig (mensenmassa’s zijn nog niet echt aan mij besteed) en ik kon daardoor heerlijk op mijn gemak koekeloeren. Ik kocht twee shirtjes in frisse lente/zomerkleuren en twee zomerse broekjes. En het staat haar toch leuk!!

Voor het shirtje betaalde ik € 2,49 en voor het broekje nog geen € 5,00.

zeeman

Show Full Content
Previous Liza en Eva, Eva en Liza – Weekoverzicht 29 maart
Next Moe is moe, maar had toch een leuke week! Weekoverzicht 5 april 2014

6 thoughts on “Liza’s outfit of the day: Zeeman!

  1. Echt zo onwijs leuk, ik zou het zelfs nog wel als kraamkadotje geven. Zo zie je maar, leuk hoeft niet duur te zijn. Als ze het ook hebben in de maat van mijn dochter 😉 Grappig wat je zegt over dat je vroeger om je heen keek voor je daar naar binnen ging. Dat doe ik stiekem nog alleen durf ik tegenwoordig wel te zeggen als ik iets leuks daar vandaan heb.

    1. Het is toch eigenlijk best gek, dat we dat allemaal hadden als kind… En nog een beetje. Ben benieuwd hoe onze kinderen hier later op reageren!

  2. Ik loop er nog steeds elke week even binnen en regelmatig koop ik ook iets voor mezelf! Het is leuk te zien, dat mijn dochters er vroeger met een boog om heen liepen en er nu, vooral voor de kleintjes , vrolijke kleren kopen voor weinig…;)

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close