Wil jij het nieuwe jaar in een schoon huis beginnen? Dat kan nu! Ik mag twee uur gratis schoonmaakhulp weggeven via helpling.nl. Wil je weten hoe? Lees dan snel verder!

Helpling.nl is nog redelijk nieuw op de Nederlandse markt, maar voorziet in een hele grote behoefte voor mensen die een beetje zijn zoals ik. Helpling.nl biedt op hun website een poetshulp (of zullen we het netjes schoonmaakhulp of een hulp in de huishouding noemen?) aan. Zo hoef je niet viavia te vragen of iemand bij je kan komen poetsen, maar je regelt het gewoon online.

Deze taken vallen onder de basistaken
Deze taken vallen onder de basistaken
Het online regelen is enorm eenvoudig. Je geeft je postcode op en dan zie je gelijk of er in jouw regio een hulp in de huishouding beschikbaar is. Daarna hoef je alleen nog maar te vertellen hoeveel uur je hulp wilt inschakelen, je geeft je adres en kiest een dag en tijdvak waarin je de hulp wilt hebben en dan is het klaar. De betaling gaat via eenmalige machtiging, creditcard, paypal of Ideal. Kies je er gelijk voor om meerdere afspraken in te plannen, dan betaal je slechts 13,90 per uur. Voor eenmalig betaal je 14,90 per uur. Niks teveel als je het mij vraagt. De schoonmakers zijn ervaren, spreken Nederlands en zijn in het bezit van een verklaring van goed gedrag. Ook zijn ze verzekerd in het geval er wat kapot gemaakt wordt.

Op de website wordt duidelijk uitgelegd wat je kunt verwachten van de schoonmaker en is het zelfs mogelijk om extra taken toe te voegen, bijvoorbeeld de binnenkant van de kasten of de binnenkant van je oven.

Winactie

Bekijk gauw of Helpling ook al in jouw buurt te boeken is en doe dan mee met de winactie. De winactie staat bovenaan onze Facebookpagina en het enige dat je hoeft te doen is een reactie te geven op dat bericht. Natuurlijk dien je Love that! ook op Facebook te volgen! Uiteraard is delen toegestaan! De winactie duurt tot en met 1 januari 2015.

Een korte beschrijving van wat je van Helpling kunt verwachten
Een korte beschrijving van wat je op de website van Helpling kunt verwachten

Dit artikel heb ik in samenwerking met Helpling geschreven. Dat wil zeggen dat ik hiervoor betaald krijg. Ik heb de schoonmaakhulp dan ook niet getest (is ook wel een beetje moeilijk vanuit Zwitserland). Maar ik heb er wel alle vertrouwen in dat je kunt vertrouwen op een schoonmaker via Helpling.

Show Full Content
Previous De kerstfoto’s die ik maakte
Next Mijn favoriete kerst-items zijn van hout en goud

1 thought on “Win op Lovethat.nl twee uur gratis schoonmaakhulp

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close