Een tijdje geleden kreeg ik twee leuke strijkapplicaties opgestuurd. Niet lang daarna kocht ik twee neutrale t-shirts en… deed ik niks. Ik ben namelijk niet zo’n strijkwonder. Zelfs de vormpjes van de strijkkralen weet ik te laten smelten. Ik zag er nogal tegenop om de strijkapplicaties op de shirtjes te strijken. Tot gisteren. Eva kwam door de stromende regen naar huis en dook daarna direct met Liza in bad. Ik besloot om ze daarna voor het schoolfeest leuk aan te kleden en haalde de strijkapplicaties uit de kast.

Strijkapplicaties plaatsen voor Dummies

De strijkapplicaties werden gemaakt door Hippeplaatjes.nl en zaten netjes in een envelop met alle benodigdheden verpakt. Benodigdheden zoals een hele duidelijke uitleg en stuk papier. Ik legde het eerste shirt klaar. Eerst moest ik het deel waar het plaatje op zou komen een paar seconden persen met een al warm (160 graden) strijkijzer. Daarna kon ik het plaatje erop leggen en aan het t-shirt plakken.

Met de hele duidelijke uitleg van Hippeplaatjes kwam ik heel ver. Binnen 5 minuten had ik twee shirt voorzien van de strijkapplicaties. Het enige dat ik eng vond om te doen is de folie eraf halen. Maar nadat het bij de eerste goed ging, was de tweede ook minder eng.

Hippe kippen!

De meiden waren echt enorm blij met hun nieuwe t-shirt. Ik had ze niks verteld, de verrassing was daarom enorm toen ze allebei hetzelfde shirt aankregen, alleen dan met hun eigen naam.

Nog meer leuks op Hippeplaatjes.nl

Op Hippeplaatjes.nl heb je een enorm assortiment aan plaatjes. Je kunt net zoals wij kiezen voor een naam met glitters, maar er zijn ook applicaties met leuke tekenfiguren

Buiten leuke applicaties die je op kleding of zelfs op kussens enzo kunt strijken, koop je bij Hippeplaatjes ook leuke knutselmaterialen (en hele pakketten voor kinderfeestjes), gymtassen en ga zo maar door. Je begint op de site en komt er niet zo makkelijk meer van af!

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Weekoverzicht 8 maart 2014

8 maart 2014
Close
%d bloggers liken dit: