Sprookjes die verfilmd worden en dan met veel fantasie en zwarte kleuren, zijn over het algemeen niet aan mij besteed. Toch keken wij vanavond Maleficent. Ik zat achter de computer en keek met een half oog mee. Niet heel erg geïnteresseerd maar wel genoeg. De film begon best vrolijk en ik was dan ook snel meer naar de tv aan het kijken dan naar mijn beeldscherm. Totdat er een tijdje niks gezegd werd en ik weer meer naar mijn beeldscherm keek. Zo ging het even door totdat het verhaal me greep.

Maleficent is een verhaal met veel donkere beelden. Die donkere plekken beelden de gemoedstoestand van de boze heks Maleficent uit. Maar ze heeft ook een andere kant en die lieve kant maakte dat ik de film wel erg tof vond. Het verhaal van Doornroosje op een andere manier beschreven en vanuit een ander perspectief bekeken. Dat werkte voor mij erg goed. Ik vond het leuk, boeiend en bleef kijken (ook al was ik extreem moe). Ik geef hem je graag als tip mee!

Maleficent is inmiddels op DVD te koop

En prinses Aurora
En prinses Aurora
De jonge Maleficent
De jonge Maleficent
De drie goede feeën zijn fantastisch
De drie goede feeën zijn fantastisch
Dit soort plaatjes trekken me niet echt aan
Dit soort plaatjes trekken me niet echt aan, daardoor had ik de film dus ook bijna niet gekeken
Show Full Content
Previous Een hijger aan de deur | #mijnzwitserland
Next Het verhaal achter onze roze draak….

5 thoughts on “Maleficent – veel meer dan ik had verwacht

  1. Ohh ja die wilde ik nog kijken!
    Ik zag de voorstukjes toen ik de laatste keer in de bioscoop zat en het zag er geweldig uit 🙂

    Ik ga ‘m kopen denk ik!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close