Wist je dat je met je eetkamerstoelen een groot deel van de inrichting van je huis bepaalt? Vooral als je de eettafel in de woonkamer hebt staan, moet je goed erover nadenken met welke stoelen je je interieur gaat verrijken.

Verrijken ja, want wanneer de eettafel in de woonkamer staat zijn ze een groot deel van de uitstraling van de rest van je huis. Heb je nog een oud model bank, dan is het echt niet erg om er flitsende eetkamerstoelen tegenaan te zetten. Durf! Vanzelf gaat namelijk de rest van je inrichting mee of je krijgt hierdoor een mooie balans tussen oud en hip.

Wat zijn de trends op het gebied van eetkamerstoelen?

Verschillende stoelen om je tafel

portJe kunt niet zomaar een paar verschillende stoelen bij elkaar zetten om aan de trend mee te doen. Een allegaartje van stoelen ziet er heel leuk uit, maar in de praktijk zit er wel een idee achter. De stoelen moeten namelijk qua belijning, vorm of stoelpoten iets met elkaar gemeen hebben. Hebben ze dat, dan kan je ze bij elkaar zetten zonder dat het storend is!

Minimalistische stoelen met hippe uitstraling

eetkamerstoelen-haylookOm aan de trend mee te doen hoef je niet heel veel geld uit te geven. Op alleeetkamerstoelen.nl staan voldoende alternatieven voor trendsettende merken. Zo heb je al een look-a-like HAY stoel voor 69 euro per stoel en zeg nou zelf: het verschil is echt niet zo groot meer!

Extra lang tafelen

eetkamerstoelen-met-armleuningVind je het ook zo lekker om de hele avond aan de eettafel te zitten om lekker te kletsen. Kies dan voor stoelen met een armleuning. Dan wordt het aan tafelen zitten een stuk comfortabeler. Ook stoelen met een armleuning heb je in zoveel verschillende stijlen. Barok, modern, retro, landelijk en klassiek. Maar ook in materiaal heb je tal van keuze. Voor ieder interieur en ieder persoon wat wils!

 

Show Full Content
Previous Ons Zwitserleven, een weekje met opa en oma!
Next NETFLIX TIP! Binnenstebuiten

2 thoughts on “Met nieuwe eetkamerstoelen verrijk je je interieur!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close