Onze kerstdecoratie is van hout met een tintje goud en zilver. Warm, robuust en vooral waar wij ons prettig bij voelen. En gelukkig hebben we ook een houten huis waar dat prima in past. Maar omdat er altijd ruimte is voor nog meer spulletjes, nog meer decoratie al dan niet voor de kerst maar ook gewoon voor de wintermaanden struinde ik weer eens de website van de Otto af.

In onderstaande collage zie je allemaal items die ik op de site vond en eerlijk gezegd kon ik nog wel even doorgaan. Wat een hoop keuze (5 kerstpagina’s) en allemaal dingen die ik echt heel tof vind. Eigenlijk heb ik mijn kerstsfeer in een collage ingepakt en bij jullie op je scherm gedropt. Wat vind je ervan en kan jij je eigen sfeer beschrijven?

mooiekerstdeco

tekst

tekst

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

1 thought on “Mijn favoriete kerst-items zijn van hout en goud

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Deze tien dingen wist jij vast nog niet over Frozen

29 december 2014
Close
%d bloggers liken dit: