Ken je de Milestone babykaarten? Deze kaarten bestaan nu al een tijdje en zijn echt superleuk om allerlei mijlpalen van je baby bij te houden. Zoals ‘vandaag ben ik 1 week oud’ en ‘vandaag was mijn eerste echte lachje’. Sinds kort zijn deze milestone-kaarten er ook voor je zwangerschap. Niks is natuurlijk leuker om enthousiast en bewust bezig te zijn met je zwangerschap. Voor jezelf, maar het is ook nog eens onwijs leuk voor je aanstaande kindje om later terug te kijken naar hoe jij destijds de zwangerschap hebt beleefd. Bij een volgende baby kan je de foto’s die je maakte, nog eens terugkijken om te zien of de zwangerschappen een beetje overeenkomen.

mijlstone1

Voor mij komen deze zwangerschapsmijlpaal-kaarten te laat, maar voor jou misschien niet! Het is een ontzettend leuk cadeau om aan een zwangere vriendin of misschien wel je eigen dochter (tip: schrijf dan op wat jij nog van je eigen zwangerschap herinnert) te geven. Natuurlijk staat ook niks je in de weg om deze zelf te kopen.

De set bevat 30 geïllustreerde kaarten om bijzondere momenten tijdens de zwangerschap en in de eerste weken van het kindje vast te leggen, zoals: het moment dat je wist dat je zwanger was, de groei van je buik, het eerste schopje, de kinderkamer, de eerste outfit van je kindje, voet- en handafdruk, het favoriete speelgoed en meer.

De Milestone Cards voor baby’s en voor zwangeren koop je bij Purestarters.nl en… daar koop je dan vast en zeker nog veel meer! € 16,95

mijlpaal2

 

Doe mee en win!

Van Purestarters.nl mag Love that! een set Milesstone Cards weggeven. Je doet eenvoudig mee op onze Facebookpagina door een reactie onder het bericht ‘Met de Milestone Pregnancy cards hou je de mijlpalen van je zwangerschap op een leuke manier bij!’ te zetten, natuurlijk word je ook lid van de Facebookpagina van Purestarters en dit keer deel je ook de winactie! Je kunt meedoen tot en met 29 april 2014.

Lees meer over de winacties op Love That!

Show Full Content
Previous Even lekker cocoonen, ik raad het iedereen aan
Next Shop nu met korting bij Bep & co!

3 thoughts on “De mijlpalen in je zwangerschap hou je nu eenvoudig bij

  1. Wat een leuke kaarten ik kende alleen nog maar de baby variant. Ik doe mee aan de winactie! Hopelijk kan ik zulke kaarten snel gebruiken :))

  2. Heb zelf de milestones cards voor als de baby er is en vind het nogal tegenvallen..
    Zie ook bij die van de zwangerschap een aantal dingen die ook bij de baby variant hadden mogen zitten van mij! Haha.. maar goed.. gebruik het wel hoor!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close