Moederdag | Mama door de ogen van je kind

Zondag is het moederdag. De kinderen zijn op school alweer hard aan het knutselen en verven voor weer een mooi cadeautje voor mij! Hoewel ik moederdag niet nodig vind, is het natuurlijk fantastisch als ik een dag even in het zonnetje gezet wordt.

Een kleine vragenlijst!

Zijn jouw kinderen nou nog niet op school of wil je zelf wat met de kinderen maken voor moederdag? Ik vind het zelf zo leuk als de kinderen die vriendenboekjes invullen, dat het me ook leuk leek om een kleine vragenlijst te maken voor kinderen en hun moeders!

Omdat de aandachtspanne van kinderen vaak niet zo lang is, is de vragenlijst ook niet zo lang. Maar leuk genoeg om met de kinderen of door de kinderen in te vullen. Een tekening van een boze mama of mama als dier is natuurlijk ook wel erg leuk!

Download hier de moederdag vragenlijst!

Veel plezier ermee!