Online zijn de mooiste quotes over het moederschap te vinden. Ik hou persoonlijk niet van belerende woorden, maar ben wel fan van opbeurende woorden. Iedere moeder hoort graag dat zij het goed doet, en zeg nou zelf; hoe vaak hoor jij dat? Denk deze dag daarom ook eens aan je vriendinnen en vertel hen dat ze supermoeders zijn!

moederdagquotes
bron: Pinterest

Show Full Content
Previous Kinderkamers, kan het nog gekker?
Next De leukste aanbiedingen voor moederdag

5 thoughts on “Moederdag, ook voor vriendinnen

  1. Ik heb jammer genoeg nog geen vriendinnen die ook mama zijn maar het is wel een leuk idee. Ik denk op dit soort dagen ook altijd aan vrouwen die wel mama willen zijn maar waarbij het niet lukt, of aan mensen die hun mama verloren hebben (zoals mijn vriend) deze dag zou eigenlijk geen moederdag moeten heten maar vrouwendag ofzo. Iedereen is eigenlijk een beetje mama.

  2. Wat een leuk idee. Ik heb 4 vriendinnen die binnen nu en 3 maanden allemaal zijn uitgerekend! Zelf ben ik sinds 7 maanden moeder en kijk ik erg uit naar mijn eerste Moederdag als moeder! Toch wel heel bijzonder. Leuk je post en de spreuken!

    1. Hi Esther, Dank je wel. Toch ook wel spannend je eerste moederdag zelf als moeder. Zo vreemd ook, je bent toch moeder en hoe moet zo’n klein ukje je nou in het zonnetje zetten. In ieder geval dat gevoel had ik. 🙂 Veel plezier zondag!

  3. Origineel idee! Leuk. Zeker als ze een steuntje of complimentje kunnen gebruiken of gewoon net moeder zijn. 😉 Alvast een fijne Moederdag met je twee meiden! Xx Ps: en van kaartjes sturen wordt je zelf ook nog eens blij 🙂

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close