8 mei is het moederdag. Voor klein en groot een moment om aan hun moeder te denken en wanneer dat kan, mama te verwennen. Wat geef je aan een moeder die alles al heeft? Een ontbijtje? Een kus? Bosje bloemen. Ik kan je vertellen. Je moeder is al blij als je aan haar denkt. Echt waar.

Zoek je nog inspiratie voor een moederdagcadeau? Ik laat je acht toffe ideeen zien die je nog zeker weten voor moederdag in huis hebt of gemakkelijk kunt geven voor deze moederdag. Want je moeder verdient dit!

Omdat je je moeder geen gewoon kaartjes stuurt

moederdag
Bij kaartwereld heb je de keuze uit de leukste en origineelste kaartjes voor je moeder en daarbij kan je nog een doos chocola, wat ander lekkers of een ballon sturen. Je hoeft overigens niet al een week van te voren een bestelling te plaatsen, je kaartje kan je ook een dag of twee dagen ervoor maken. Sowieso zit je met een kaartje altijd goed bij je moeder of je nou op de koffie kunt komen of niet.

Omdat je moeder jouw liefde om haar pols mag voelen

IMG_4104
Bij Kieke Le Chique koop je de mooiste sieraden voor je moeder. Ik weet zeker dat je moeder heel blij is met zo’n mooi cadeautje dat jij zelf hebt uitgezocht.

Omdat ze een nieuwe vriend verdient

IMG_4059
Wie Lovethat de laatste tijd gevolgd heeft, weet dat ik onlangs werd verrast door deze nieuwe vriend. Je kunt jouw moeder ook blij maken met deze tas (of een van de andere mooie dingen) van HandedBy

Omdat ze een week geen boodschappen voor het avondeten moet doen

hello fresh moederdagWat zou je moeder ervan vinden om een week geen boodschappen te hoeven doen voor het avondeten? Kijk dan eens naar een Hello Fresh box Wij hebben er ook een tijdje van gegeten (daarna verhuisden we naar Zwitserland) en je eet echt eens wat anders dan het geijkte.

Omdat eenvoud de mens siert

full35517122_a-2Wat dacht je van deze leuke houten en eenvoudige kaarten- of fotostandaards van A lot of Happiness. En als je dan toch op de website koekeloert, bekijk dan ook de leuke kaarten die ze verkopen!

Omdat je zielsveel van haar houdt

zielsveel

Bij Zielsveel koop je deze mooie kettinkjesmet ingelegde bloemen. Ze zijn er in diverse uitvoeringen en ook op voorraad te koop. Voor een paar euro meer koop je een blom helemaal op maat.

Omdat ze ook weleens iets voor zichzelf mag uitzoeken

NL-WE604WWAFZT5NL-5-newproductEn je maakt het jezelf gemakkelijk en kies voor een vucher van Westwing

Omdat ze gewoon een knuffel verdient

moederdagEn weet je, die zijn helemaal gratis!

Show Full Content
Previous Weg met die zooi!
Next Wat worden die meiden toch groot!

1 thought on “Omdat het maar 1 keer per jaar moederdag is

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close