Per juli 2016 kan je weer een nieuwe Happy Planner in gebruik nemen! Ook al loopt mijn Happy Planner nog tot het eind van dit jaar, toch kriebelt het weer om er eentje te kopen. Want wat zijn ze weer leuk en echt voor ieder wat wils. Hieronder zie je een klein overzicht. De complete collectie met Happy Planners vind je op de website van Happy Planner

happy planner

Wat is zo leuk aan de Happy Planner?

Vorig jaar kocht ik een Happy Planner en na een jaar kan ik zeggen dat goed heb gebruikt en nog steeds gebruik. De reguliere Happy Planners gaan van juli tot anderhalf jaar later december. En voor de tijd die daarna komt, kun je voor nog geen tien euro extra overzichten kopen.

Vooral de maand overzichten vind ik fijn. Zo kan ik precies zien wie er jarig is, wie er op bezoek komt en wat het plan was voor die maand. Omdat de weekoverzichten groot zijn en de dagen ingedeeld zijn in 3 delen, kan ik deze ook makkelijk gebruiken.

Het wordt pas echt een creatief masterpiece wanneer je de dagen en agenda-items versiert.

brond: Meandmybigideas.com
bron: Happy Planner

Noem eens een nadeel van de Happy Planner?

Het grote nadeel vind ik wel dat hij zo groot is. Je kunt hem niet meenemen. Een kleinere planner met dezelfde inhoud, zou ik daarom fijner vinden.

Een Happy Planner, alle decoratie spullen, alle extra bladzijdes en ga zo maar door van Me and My Big Ideas koop je onder andere bij scrobby.nl.

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

1 thought on “De nieuwe collectie van de Happy planner (2016-2017)

  1. Super vrolijk! Dit is echt iets waar je in wíl kijken, ook al staat er bijvoorbeeld iets op de planning wat je niet wilt doen, haha. Zeker als je hem ook nog eens extra versierd!

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Boor | Afvallen

29 januari 2018
Close
%d bloggers liken dit: