Iedere keer als ik in Nederland ben, dan download ik op het eind nog even wat films en series op Netflix. Soms zijn het series of afleveringen die in Zwitserland nog niet uit zijn, maar meestal zijn het heerlijke Nederlandse films die ik anders niet kijk. Zo ook dit keer. Benieuwd welke Nederlandse films er nu op Netflix staan en die het bekijken waard zijn?

Rokjesdag

Komt de temperatuur boven de twintig graden, dan is het officieel Rokjesdag! En de film Rokjesdag gaat over alles dat daarmee te maken hebben. De lente, de liefde en natuurlijk de zoektocht naar liefde.

Onze Jongens

Strippende bouwvakkers? Wat? Dat kan natuurlijk alleen maar weer een Nederlandse film zijn. Hilarisch, vertederend en eerlijk. Ik vond het een fijne wegkijker met dit keer niet eens een keer het dertigersdilemma vanuit de vrouw, maar vanuit een (strippende) man bekeken.

Chez Nous

Chez Nous is een echte Amsterdamse film. Een Amsterdamse kroeg, een toffe verhaallijn, veel humor, spanning en wat tragiek. Meer heb je niet nodig!

Weg van jou

Een film die ik zelf absoluut niet snel zou uitkiezen, maar ik heb hardop moeten lachen en dat gebeurt toch niet zo vaak. De film mocht wat mij betreft nog wel wat langer duren met de Zeeuwse boeren en Evi uit Rotterdam.

Bella Donna’s

Drie vriendinnen gaan de bucketlist van hun overleden vriendin afmaken. Ze komen erachter dat iets als parachute springen, illegaal straatracen en een Brazilian wax niets is vergeleken bij opdracht 3 op de lijst; het vinden van ware liefde…

Nederlandse Netflix in het buitenland?

Hoe kijk je Nederlandse films als je in het buitenland woont? Je kunt Netflix wel voorhouden dat je in Nederland zit, maar dat is best omslachtig. Netflix is ook gewoon leuk als je in het buitenland woont en ik heb er geen probleem mee, dus voor mij is het geen must om met VPN te gaan rommelen.

Maar als je in Nederland bent en dus ook het Nederlandse aanbod hebt, dan kan je er maar beter gebruik van maken. Downloaden van films dat kan al langer op Netflix, maar vaak als je in je eigen land bent dan mag je deze films of series niet meer kijken. TIP van mij! Houdt je tablet of telefoon tijdens Netflix kijken op vliegtuigmodus. Zo weet Netflix niet dat je alweer in je eigen land bent en kan je je downloads gewoon blijven kijken.

Show Full Content

About Author View Posts

marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous ‘De klokkenluider van Rotterdam’
Next Een wandeling door het riet – vastgelegd met mijn Sigma Art 35mm

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d