Soms ben je toe aan een snack tijdens de heftige netflix-series. Die snack vond ik, wellicht redelijk laat, in de vorm van The Good Place. Een serie die je doet denken qua waanzinnigheid aan Kimmy Schmidt, maar qua dialogen en verhaallijn gelukkig iets beter in elkaar zit.

The Good Place

Heb je ooit over het leven na de dood nagedacht? In The Good Place wordt Eleanor na haar dood in The Good Place geplaatst. Het paradijs waar iedereen een echte soulmate heeft. Maar al snel blijkt dat Eleonor helemaal niet thuis hoort op deze plek. Want zoveel goede dingen heeft ze in vergelijking tot anderen  in haar leven niet gedaan.
The Good Place | Lovethat.nl | Netflixserie | Netflixsnack
Eleonor besluit om zich beter te gaan gedragen met behulp van haar soulmate. Maar goed zijn en goed doen zijn twee verschillende dingen. De eerste serie gaat dan ook over het zoeken naar haar plekje in The Good Place. Heeft Eleonor wel haar plek verdiend?

Netflix-snack

Het is echt wel een snack. Niet over nadenken en gewoon bing-watchen. Leuk is het, hilarisch is het en vreselijk fout. Ik ben nu aan de tweede serie begonnen en die is stiekem nog waanzinniger, maar ook echt een heerlijke wegkijker.

The Good Place | Lovethat.nl | Netflixserie | Netflixsnack

Show Full Content
Previous Een goede winterjas en fijne winterschoenen zijn in de winter een must
Next Sinterklaas, ook in het buitenland een echt Nederlands feest

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: