Vroeger verslond ik de boeken voor paardenmeisjes. Bianca en manege het zilveren paard en nog zoveel andere boeken waar ik de naam niet meer van ken. Een paardenmeisje was ik niet echt, maar de verhalen – spannend en lekker romantisch – verslond ik!

Free Rein – Vrije teugels

Voor al die meisjes die nu in deze leeftijd zitten dat ze die boeken verslinden, is er nu de nieuwe netflixserie Free Rein ofwel Vrije teugels. Ik was weer even dat meisje van vroeger. Gewoon verstand op nul en terug op de manege!

Vrije teugels gaat over de 15-jarige Zoe die voor de zomer vanuit LA naar het Engelse platteland gaat. Op het eiland waar haar moeder opgroeide, is Zoe helemaal thuis. Ze komt in contact met paarden en weet – uiteraard, hoe cliché!- het moeilijkste en wildste paard te temmen. Uiteraard zijn er nare paardenmeisjes en een superlieve manegehouder. Alle verhalen die ik ooit gelezen heb, die komen allemaal terug in deze serie!

Quality time samen met je dochter

Heb je een wat oudere – vanaf 7 denk ik- dochter, dan mag je deze serie niet missen. Wat dacht je van een middagje Netflixen samen? De serie is zelfs vertaald naar het Nederlands, zodat je dochter er niks van zal missen.

Show Full Content
Previous Maak een eenvoudig shirt persoonlijk met strijkapplicaties
Next Het vakantiedagboek, een eigentijdse travelers notebook

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: