Hier zat ik wel weer op te wachten, een nieuwe netflixserie dat wél een seizoen twee heeft! Want voor wie het nog niet wist; onder andere Girlboss krijgt geen vervolg. Gelukkig Supergirl wel! Supergirl? Ja! Supergirl is de vrouwelijke versie van Superman.


 

Is Supergirl een lekkere wegkijker?

In eerste instantie lijkt het een superzoete serie over een Supergirl te zijn. Maar niets is minder waar. Want Supergirl is naarmate de serie vordert een heftige serie over buitenaardse wezens en aardse wezens die voor heel wat narigheid zorgen. Supergirl is nog het meeste te vergelijken met Arrow, maar dan met wat meer vrouwelijke invloeden.

Supergirl vs Superman

Supergirl heeft heel veel weg van Superman, niet voor niets. Supergirl is naar aarde gestuurd om haar neefje (Superman) te beschermen. Echter haar schip kwam niet op de goede plek terecht en werd 24 jaar later ontdekt. Kara – Supergirl, werd als dertienjarige als een normaal kind opgevoed door de Danvers (waar de vader ons nog wel bekend voorkomt) en als assistent van krantenmagnaat Cat Grant. Na 11 jaar herontdekt Kara haar krachten en wordt ze de held van National City.


 

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Moederdag, ook voor vriendinnen

6 mei 2014
Close
%d bloggers liken dit: