Hier zat ik wel weer op te wachten, een nieuwe netflixserie dat wél een seizoen twee heeft! Want voor wie het nog niet wist; onder andere Girlboss krijgt geen vervolg. Gelukkig Supergirl wel! Supergirl? Ja! Supergirl is de vrouwelijke versie van Superman.


 

Is Supergirl een lekkere wegkijker?

In eerste instantie lijkt het een superzoete serie over een Supergirl te zijn. Maar niets is minder waar. Want Supergirl is naarmate de serie vordert een heftige serie over buitenaardse wezens en aardse wezens die voor heel wat narigheid zorgen. Supergirl is nog het meeste te vergelijken met Arrow, maar dan met wat meer vrouwelijke invloeden.

Supergirl vs Superman

Supergirl heeft heel veel weg van Superman, niet voor niets. Supergirl is naar aarde gestuurd om haar neefje (Superman) te beschermen. Echter haar schip kwam niet op de goede plek terecht en werd 24 jaar later ontdekt. Kara – Supergirl, werd als dertienjarige als een normaal kind opgevoed door de Danvers (waar de vader ons nog wel bekend voorkomt) en als assistent van krantenmagnaat Cat Grant. Na 11 jaar herontdekt Kara haar krachten en wordt ze de held van National City.


 

Show Full Content
Previous Liza, het meisje met de grappige haren
Next Is dit echt 4 jaar geleden?

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close