Oke, ik moet eerlijk zijn. Er komt echt geen derde bij ons in huis, maar ik ben jaloers op al die moeders die 3 kinderen hebben of zelfs 4 kinderen en heb groots respect voor moeders die het gewoon redden met 5 kinderen of meer. En ja, die ken ik. Voor mij is twee echt zat. Echt. Al vind ik dat ik best jaloers mag zijn op deze supermoeders?

Ik ben niet alleen jaloers dat ze ‘gewoon’ nog een kind of meer extra hebben dan ik, maar ik ben ook jaloers op het feit dat ze weer een heel nieuw begin meemaken. Een nieuw leven, een nieuw karakter mogen ontdekken en natuurlijk alles wat ze bij hun eerdere kinderen hebben geleerd, weer in de praktijk kunnen brengen. Op dit moment ben ik ook vreselijk jaloers op de hele leuke babyspulletjes die er te koop zijn en die ik stiekem ook zou willen hebben. Alleen zo zonder baby is dat wel een beetje gek 🙂

Toch te zoet?
Toch te zoet?

Done by Deer ook te koop op de webshop NietGroot.nl

Bij Nietgroot.nl kun je terecht voor die hele leuke (baby)spulletjes van het merk Done by Deer. Ik ben echt verliefd op deze collectie. Het is niet te lief, het is niet te stoer en nog beter: het is niet alleen maar zwart-wit. Ik vind dat een kinderkamer toch echt wel een beetje kleur mag hebben. Liza heeft een dinersetje van dit merk en is gewoon precies goed voor een peuter. Het bordje is niet te groot, waardoor je ook niet teveel opschept. Het bestek past goed in de hand en het bekertje heeft zowel een neushoorn als een olifant erop, succes gegarandeerd!IMG_2531

NietGroot.nl is de webshop voor de leukste items voor baby’s en kinderen

Als je fan bent van Scandinavisch design, dan ben je hier op het goede adres. Merken zoals Done by Deer, Roommate, Sebra, Smallstuff, Natursutten, Lulujo, Ellevill, CeLaVi, Crawls, Ebbe, Hust & Claire, Hollie Nolia, Minymo, Mala, Pippi. Wat mij verbaasde is dat ze zelfs kleding van maatje 32 tot en met 152 verkopen. Maatje 32 is wel echt heel klein! Voor deze prematuurtjes kan je dan ook gelijk de eigen mijlpaalkaarten kopen, ook erg bijzonder. Kortom, een bijzondere webshop voor hele bijzonder kindjes en natuurlijk hun fantastische moeders.

Niet Groot volg je op Facebook voor de leukste acties, zoals deze:

Show Full Content
Previous Achter het behang ermee!
Next De Croods seizoen 2

4 thoughts on “Nietgroot.nl | Soms zou ik wel weer een baby willen

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close