Ik blog redelijk vaak over interieurzaken, maar iets kopen dat doe ik dan toch te weinig. Gelukkig is er niks mis met ‘windowshoppen’ en dromen over wat je leuk vindt voor later of voor wat dichterbij. Ik heb ook echt voor dit huis nog redelijk wat wensen. Een eigen huis is natuurlijk nooit af en ook trends veranderen. Zo zou ik ook heel graag een normale huiskamer hebben met die Early Dew kleur, net zoals in zoveel andere interieurs. Eens een keer mee met de meute in plaats van erachteraan te hobbelen. 🙂

Nou kan ik eenvoudigweg ook niet alles kopen en doen wat ik zou willen. Niet alleen heb ik het geld er niet voor, ik zou het ook eeuwig zonde vinden om iets te kopen wat  perfect in dit huis zou passen en we het huis uit zouden moeten. We huren dit namelijk particulier, dus het zou zomaar kunnen. Het weerhoudt me er echter niet van om onder andere lekker te koekeloeren op de website van Interieurshopper.nl!
interieurshopper3

Mijn interieurwensen

Want onze hoge eettafel ben ik langzamerhand echt zat aan het worden. Het liefste zou ik een grote leeftafel willen, met fantastische eetkamerstoelen waar iedereen lekker aan zit en blijft zitten. Waar de kinderen kleuren en hun huiswerk doen en ik tegelijk het avondeten op voorbereid. Zo’n ideaalplaatje waarbij de tafel dan het liefste ook altijd opgeruimd is. 🙂 Ik zit eraan te denken om de stalen poten deze eettafel af te zagen, maar dat vindt Floris weer zonde en ik stiekem eigenlijk ook. Ondertussen blijf ik zoeken naar de juiste tafel, voor de juiste prijs en met de goede stoelen voor ooit!

Ook onze gang is mij een doorn in het oog. Overal liggen schoenen, waarom hebben die kinderen zoveel schoenen! De jassen liggen en hangen overal en dan hebben we ook nog de honderden tassen. Gymtassen, schooltassen, avonturentassen en alles wat de meiden en ik nog meer nodig hebben. Ik zie nu al op tegen de winter met daarbij ook nog skibroeken, laarzen en handschoenen en mutsen!! Een goede kapstok, zou een uitkomst zijn.


Ik heb nog meer wensen…

Als ik dan toch nog bezig ben, dan zou ik nog een robuuste salontafel willen hebben. Nieuwe kussens voor op de bank. Potten voor in de keuken, sidetable met zo’n hippe etagere en een gave trolley om voorraad op of in te zetten. Nieuwe stoere lampen, zoals bijvoorbeeld industriële lampen. Mooie gordijnen om af en toe eens minder in het zicht te zitten van buiten af. En als laatste zou ik dan ook nog wel iemand willen inhuren, die mijn huis met mij ontdoet van loze troep en zooi, de spullen op een juiste manier opbergt zodat dat nieuwe interieur ook echt daadwerkelijk tot zijn recht komt!

 

De foto’s die je in dit artikel ziet, komen allemaal van de website Interieurshopper.nl en weerspiegelt precies mijn smaak!

Show Full Content
Previous Klarheit geeft helderheid in je dag en in je werkende leven
Next Op avontuur met de meiden naar Brandnertal

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close