Zoals jullie weten ben ik wel een fan van Nijntje. Ik kreeg van mijn moeder onze oude boekjes, waar we nog graag uit voorlezen. Ook in onze kinderkamers komt ook dit konijntje steeds maar weer terug. Jullie konden al eerder zien dat in ons oude huis een leuke spreuk hing van Nijntje, jammer dat we die niet mee konden nemen. Maar in Liza’s kamertje hangt gelukkig wel mijn eigen creatie. Zo leren we klanken, woorden, kleuren en ga zo maar door.

Nijntje, maar dan net even anders

Global Affairs heeft sinds kort ook mooie vilten en stalen accessoires in het assortiment. In de nijntje-collectie van Global Affairs staan naast het schattige konijntje ook andere dierenvriendjes van de hand van Dick Bruna centraal. Denk aan: een giraf, leeuw, aap en een schildpad. De kapstokjes, slingers, mobielen en hangers zijn stuk voor stuk handgemaakt en uitgevoerd in frisse, kleurrijke ontwerpen. Hiermee krijgt een kinderkamer direct sfeer. Superleuk! Voor mij een mooie gelegenheid om nieuwe, oude, klassieke en andere items van Nijntje bij elkaar te zetten in een leukste acht!

Wat is jouw favoriet?

nijntje1. Nijntje slinger van GlobalAffairs.nl 2. Nijntje lamp 3.Nijntje mobiel van Globalaffairs.nl 4. Nijntje Verstoppertje 5. Eigen creatie, helaas niet te koop 6. Nijntje kledinghaken van Globalaffairs 7. Nijntje Ixxi letters via Fonq (beeld Ixxi) 8. Nijntje Wolk

coverbeeld Ixxidesign.com

Show Full Content
Previous Bloggen houd me bij de les … en laat me shoppen
Next Yes, de appels zijn rijp!

5 thoughts on “Nijntje, maar dan net even anders

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close