Als liefhebber van Scandinavisch design moet het Nordikliving Style Event op je agenda staan. Op 26 en 27 november kun je in Haarlem terecht voor een Scandinavische beleving. Je kent de uitstraling van dit evenement van de online winkel vol interieur-, mode- en kinderartikelen: nordiklivingstore.nl.

Dat betekent dus: portemonnee mee en alles in levende lijve aanschouwen en voor de feestdagen in huis halen. Je dompelt je compleet onder in Scandinavië met Scandinavische films en hapjes en drankjes.

Nordikliving Style Event door Nordikliving.nl

Het event is in handen van Nordikliving.nl, hét online platform voor Scandinavie-liefhebbers. Opgericht in 2014 door Annelies Ribbink vanuit een grote liefde voor de relaxte, stoere levensstijl van Scandinaviërs. Het platform, dat Annelies inmiddels samen met Wil Pul van Deense Dingen runt, bestaat uit een inspirerende blog en een online store bomvol interieur-, mode- en kinderartikelen (www.nordiklivingstore.nl). En vanaf nu heeft Nordikliving dus ook een eigen evenement.

Tickets

Het Nordikliving Style Event vindt plaats in de Volvo showroom van Svala Haarlem. Een tickets voor een van deze dagen kost slechts 6,50 en koop je hier
Nordikliving Style Event

Show Full Content
Previous Lekker griezelen met Netflix!
Next The downward & upward spiral of productivity

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: