De laatste weken stonden nogal in het teken van Netflix! Ik had al eerder geschreven dat ik mijn avonden wat nuttigs wilden besteden tijdens het werken of bloggen. Maar een luisterboek.. het ging hem toch niet worden. Want ineens waren daar nieuwe afleveringen van Fuller House, een heel nieuw seizoen van Jane the Virgin, Scorpion met 24 nieuwe afleveringen en niet te vergeten Elementary. Ondertussen keek ik ook nog Designated Survivor, Riverdale en de nieuwe short film van Frozen met Olaf avonturen (volgens mij niet in Nederland te zien). Uiteraard keek ik onlangs ook het tweede seizoen van The Crown en maak ik me op voor het nieuwe seizoen van Grace & Frankie en The Good Life! 

Verslaafd aan Netflix

Ik wacht nu nog met smart op nieuwe seizoenen van Supergirl, Dynastie, Call the midwife, Limitless Gossip Girl en Girlboss, al denk ik dat ik daar nog lang op kan wachten. Met Floris keek ik onlangs de eerste aflevering van A series of Unfortunate Events, al vond ik die een beetje te absurd. Wij hebben niet echt dezelfde smaak qua series of films 🙂

Wanneer de nieuwe seizoenen op zijn, dan kan ik altijd nog verder met de nieuwe series zoals the Sinner, Las Chicas del Cable of La Casa de Papel. Er zijn zoveel series die ik tot nu toe nog niet gekeken heb en die zoals ik hoor wel de moeite waard zijn.

Zou ik Netflix verslaafd zijn? Nee toch, maar als er eindelijk weer een nieuw seizoen van je favoriete serie  toegevoegd is, dan moet je die toch kijken? Wat vind jij?

Show Full Content
Previous Alle extra pagina’s gratis bij Albelli Fotoboeken
Next Boor | Een depressie heb je niet alleen

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close