De laatste weken stonden nogal in het teken van Netflix! Ik had al eerder geschreven dat ik mijn avonden wat nuttigs wilden besteden tijdens het werken of bloggen. Maar een luisterboek.. het ging hem toch niet worden. Want ineens waren daar nieuwe afleveringen van Fuller House, een heel nieuw seizoen van Jane the Virgin, Scorpion met 24 nieuwe afleveringen en niet te vergeten Elementary. Ondertussen keek ik ook nog Designated Survivor, Riverdale en de nieuwe short film van Frozen met Olaf avonturen (volgens mij niet in Nederland te zien). Uiteraard keek ik onlangs ook het tweede seizoen van The Crown en maak ik me op voor het nieuwe seizoen van Grace & Frankie en The Good Life! 

Verslaafd aan Netflix

Ik wacht nu nog met smart op nieuwe seizoenen van Supergirl, Dynastie, Call the midwife, Limitless Gossip Girl en Girlboss, al denk ik dat ik daar nog lang op kan wachten. Met Floris keek ik onlangs de eerste aflevering van A series of Unfortunate Events, al vond ik die een beetje te absurd. Wij hebben niet echt dezelfde smaak qua series of films 🙂

Wanneer de nieuwe seizoenen op zijn, dan kan ik altijd nog verder met de nieuwe series zoals the Sinner, Las Chicas del Cable of La Casa de Papel. Er zijn zoveel series die ik tot nu toe nog niet gekeken heb en die zoals ik hoor wel de moeite waard zijn.

Zou ik Netflix verslaafd zijn? Nee toch, maar als er eindelijk weer een nieuw seizoen van je favoriete serie  toegevoegd is, dan moet je die toch kijken? Wat vind jij?

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Rotterdam, thuisbasis van de warme producten van YEAR

7 augustus 2014
Close
%d bloggers liken dit: