Zoals iedereen heb ik ook zo mijn dromen. Niet alleen een droom naar het perfecte leven (en nee jongens, dat heb ik toch nog echt niet ;)), maar ook een droom naar het werk dat ik wil doen. Hoe geef je je droom vorm? Hoe leg je je droom uit en belangrijker nog: hoe ga je met je droom aan de slag? Hoe zorg je ervoor dat jouw droom werkelijkheid wordt. Hoe zorg je dat je precies weet wat je wilt?

Ondernemen met Hart & Lef Challenge

Eefje van Ideefje is de organisator van deze challenge en kon al eerder op veel enthousiaste deelnemers rekenen. Waaronder ik.

In een week tijd leer je jezelf beter kennen, je dromen en krijg je handvatten om grote stappen te nemen. Zwerf jij nog in je ondernemersgeest heen en weer? Doe dan mee aan deze challenge en ik weet zeker dat je een stuk verder komt en veel over jezelf leert.

In de vorige challenge waren er diverse mensen met heel veel verschillende dromen. Van een eigen bedrijf tot het dromen van het uitbouwen van het bedrijf, veranderingen in het bedrijf, veranderingen en keuzes op het gebied van werk. Allemaal kregen we na deze week meer houvast in onze dromen. Een mooie prestatie!

Ook ik kreeg meer houvast in mijn droom en weet ook dat mijn grote droom niet realiseerbaar is op korte termijn. Ik moet me er maar bij neer leggen en ben verder gegaan met mijn andere droom: Marlieke.com uitbouwen tot een bedrijf met vaste grond onder haar voeten.

Op de bank bij Oprah

De vraag van Eefje die mij tot actie dwong was:
“Wat is je passie en hoe zou ik die passie overbrengen op de bank bij Oprah Winfrey”

Ik begon te twijfelen. Wat wil ik haar vertellen? Wat kan ik goed? Wat, wat, wat? Het is wel Oprah Winfrey he. Een miljardenpubliek!

oprah

Ik besloot dat ik mijn andere website Marlieke.com een nieuw leven in moest blazen, want anders levert mijn interview bij Oprah niks op. Wat ik kan, dat moet duidelijk zijn. Ik kan namelijk veel. Ik kan ieder bedrijf begeleiden in social media, in drukwerk, in bedrijfsplannen, met fotografie, met design, met persberichten. Maar hoe giet ik dit in een piekfijn jasje?
banner-marliekecom

Daar ben ik dus nu heel hard mee bezig. Klaar ben ik nog niet, nog lang niet…. Iedere keer dat ik erover nadenk, dan verzin ik wel weer iets nieuws dat er in moet komen. Hoe goed ik het ook voor anderen weet, voor mezelf blijf ik zo enorm kritisch! Goed hoor, maar ergens moet de website een keer staan en belangrijker nog: geld opleveren met dat wat ik het liefste doe. Fotografie, tekst en design. Marlieke.com

 

Show Full Content
Previous Netflix-nieuws: Skylanders Academy en Trollenjagers!
Next Ketting met naam

2 thoughts on “Ondernemen met hart en lef!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: