Er zijn webwinkels gericht op baby’s, op kinderen, op wonen, op boeken, op muziek en er is een webwinkel helemaal gericht op kadootjes! En zo’n winkel is stiekem het allerleukste. Vooral als je er voor jezelf mag gaan shoppen. Ik vertel je vandaag wat ik graag zou shoppen bij Kadootjes-online, want daar gaat het tenslotte over.

Verkocht bij de eerste blik

Soms vind ik het prettig om gewoon op een website te kijken die niet zoveel fratsen heeft. Als ik bijvoorbeeld op zoek ben naar een boek of iets voor mijn camera. Dan wil ik niet afgeleid worden, maar ben ik op zoek naar informatie.

De website van Kadootjes-online is een website met persoonlijkheid en dat past! Het hippe lettertype en de mooie sfeerfoto’s zorgen ervoor dat ik gelijk verder wil kijken. Wat hebben ze nog meer te koop? Deze website verkoopt kadootjes en dat trekt op deze manier!

Kado-pakketjes

Ik ben zelf geen type voor zeepjes, maar in verschillende kado-pakketten zit ook zeep en ik moet zeggen dat ik die pakketjes toch wel heel leuk vindt. Kado-pakketjes komen in verschillende soorten en prijzen. Met zoals gezegd zeep, maar ook kaarsjes en douche- en badgel. Ik zou zoiets hartstikke leuk vinden om te krijgen.

kade-pakket kadootjes-online
Een voorbeeld van een kado-pakket

Van houten klemborden tot juf en meesterkanootjes

Eerlijk gezegd wist ik niet dat er zoveel verschillende houten klemborden waren. Kadootjes-online heeft ze denk ik allemaal en in allerlei maten, uiteraard. Naast de klemborden, zijn er ook memo-borden, leuke schrijfwaren (veel te leuke schrijfwaren), posters, kaarten, juf en meesterkado’s, mooie momentenpotten en ga zo maar door. 

Het was een tijdje geleden, maar ik ben weer eens door de website gegaan om een leukste 8 uit te zoeken. Dit zijn mijn leukste 8 items van de website Kadootjes-online!

De leukste 8


1. HOUTEN KLEMBORD
2. MASON JAR
3. TUINPOSTER
4. VERJAARDAGSKALENDER PANDA
5. GROEIKAART
6. TAS
7. MOOIE MOMENTENPOT
8. BEDANKT JUF / MEESTER

Oke, er kan maar 1 item het allerleukste zijn en dat item gebruik ik nu al een tijdje. Deze etui, kwam met een handig planner, notitieboekje en de allerleukste pennen en potloden! Lekker kleurrijk, de etui is groot genoeg om mee te sjouwen, de pennen schrijven heerlijk en het is natuurlijk het leukste als het een kadootje voor jezelf is!

Show Full Content
Previous 3 weken na het gips loopt Liza weer
Next Dit is de tip tegen muggen voor (kleine) kinderen

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: