Je leest het goed. Eindelijk, staat ons huis te koop. Nou ja, eindelijk. Het is onze eigen schuld geweest dat we het huis niet eerder te koop hebben gezet. Een kwestie van andere prioriteiten. Emigreren kost veel geld en energie, om het vol te houden moet je het goed verdelen. Het huis in de verkoop zetten moest daardoor even wachten. Gelukkig was het net voor Oud & Nieuw rond en zag ik ons huis op 1 januari op Funda staan. De foto’s hadden we al eerder gezien, de teksten al eerder goedgekeurd en dan toch, als je huis op Funda staat dan gaat het echt gebeuren. Spannend hoor!

Natuurlijk ben je nieuwsgierig, dat zou ik ook zijn! Ook al heb je geen plannen om richting Pernis, Rotterdam te verhuizen, wij zouden het wel onwijs tof vinden als je ons huis deelt met je vrienden!

Wil je meer weten? Laat het me weten!! Dat mag in een reactie, per mail of via dm. Binnenkort vertel ik meer over ons huis, hoe het eruit zag toen we er nog woonden en de fijne plekjes van het dorp. Genoeg te vertellen nog. En misschien komen we met deze blogs wel een stapje verder met de verkoop. Dat zou mooi zijn 🙂

huis-labrijnstraat-pernis-rotterdam-koopwoning

Show Full Content
Previous Persoonlijk: onze week was weer top!
Next Bijzondere uitvaartwensen

12 thoughts on “Ons huis staat te koop! | inmiddels verkocht |

  1. Hallo ik ben Peter en heb een bod gedaan op je huis ik had ook een vraag over het witte kastje met het rode lichtje er in in de woonkamer waar dient dat voor.
    N

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: