Je hebt hem vast al voorbij zien komen op Facebook, instagram en natuurlijk ook in het weekoverzicht. Onze nieuwe lamp van Hartendief. Al jaren kijk ik verlekkerd naar de gave lampen die Hartendief maakt. Ze zijn zo mooi vormgegeven en magisch, waardoor je naar iets anders kijkt als de lamp aan is. De meeste lampen zijn erg sprookjesachtig, heel leuk, maar net niet passend bij de kamers van mijn meiden.

Nieuwe magische collectie van Hartendief

Toen ik de nieuwe collectie zag, was ik gelijk verkocht. Die mooie ‘ga slapen, maan’ -lamp moest ik hebben. Wat een enorm gave lamp en precies passend bij de kamer en beleveniswereld van Eva (en Liza). Deze magische lamp is precies wat Eva’s kamer nog nodig had.

Echt. Ik ben zo benieuwd hoe Eva reageert op deze #hartendief lamp ? #inlove

Een foto die is geplaatst door Marlieke | LoveThat.nl (@marliekecom) op

Vorige week kwam mijn zus en nam de lamp mee. Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat hij zo groot zou zijn. Zo groot is de lamp nog toffer en komt vooral als de lamp aan staat, de achtergrond goed over. Zelfs voordat Eva de lamp had gezien, stond het filmpje van de lamp die aan en uit ging al op internet. Toen ik donderdag Eva’s kamer had opgeruimd, kon ik gelijk de lamp ophangen.

Wat een verrassing was het voor Eva dat 1. haar kamer weer eens goed was opgeruimd en 2. dat ze een echte magische toverlamp in haar kamer had. Ook Liza kijkt er steeds vol bewondering naar. Je raakt ook niet uitgekeken. De lamp straalt rust uit, zowel als hij aan staat en als hij uit staat.

Hartendief Maanlamp
Zo is de lamp als hij uitstaat
alt=
En zo is de lamp als hij aanstaat

Toffe aanbieding met maanlamp!

ga-slapen-maan-introductiepakketGa Slapen, Maan!, De sticker van de Grote Beer en 30 witte Sterren stickers zijn nu samen te koop voor € 99,95. Deze introductie actie is geldig tot en met 30 september 2016. De lamp kost los € 59,95

 

 

 

 

 

Show Full Content
Previous NetflixTip! Don’t trust the B—- in Apartment 23
Next Een leuke regenjas vinden is heel eenvoudig!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close