Afgelopen week schreef ik een artikel en zocht naar een foto van een werkplek ter ondersteuning hiervan. Ik was op zoek naar een bureau met een Macbook erop (want, daar werk ik zelf tenslotte ook mee) en ik zag de mooiste werkplekken voorbij komen. Balend dat mijn bureau annex keukentafel altijd zo’n troep is, zag ik ineens een leuke kans. Want wat ligt er dan allemaal op mijn bureau?

Mijn werkplek…

[ezcol_1half] IMG_2445
En zo ziet onze eettafel er dus heel vaak uit. Ruimte om te eten en anders maken we ruimte en met heel veel zooi, wat natuurlijk gewoon op tafel hoort…
[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]IMG_2446
We beginnen maar met een mooie slakkenhuisverzameling van Eva. Waarom dat emmertje op tafel staat? Eva wilde graag kettinkjes van slakkenhuisjes maken. Daarom hebben ze inmiddels allemaal een extra gat, nu er nog een ketting van brouwen[/ezcol_1half_end] [ezcol_1half]IMG_2447
Tsja. De krant, een leuk review pakketje, mijn nieuwe portemonnee, deodorant, pleisters, een beker, lenzen voor mijn camera.
[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]IMG_2451Liza’s spaarpotje dat door Eva trouw gevuld wordt met geld dat ze overal vindt, mijn nieuwe visitekaartjes, bloemenzaad.
[/ezcol_1half_end]

IMG_2455Kortom een enorme bende. En wanneer ik een opgeruimde tafel heb, dan ligt het een week later weer zo vol. Geen houden aan hier in dit huis.

Ik heb nog wel een echt bureau, maar daar zit ik dus eigenlijk nooit. Jammer. Hoe ziet jullie werkplek eruit?

Show Full Content
Previous De 8 leukste terrassen van Rotterdam
Next Ons Zwitserleven: kalm aan

12 thoughts on “Op mijn werkplek staat een macbook en nog veel meer

  1. Ik zit aan de eettafel die ik leeg probeer te houden (met wisselend succes).
    Wat daarbij erg helpt zijn de vakken onder het tafelblad, waar ik papieren en zo weg kan stoppen.

  2. Haha ik werk ook aan de eettafel, ik heb ook geen bureau verder haha. Als ik huiswerk maak zit ik wel vaak op bed of op de bank omdat ik mij om Ć©Ć©n of andere reden dan beter kan concentreren. Mag ik trouwens vragen waar die leuke spaarpot vandaan komt?

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close