Ben je op zoek naar een cadeau voor een gamer? Of het nu een familielid, goede vriend of kennis is, het kan best lastig zijn om een cadeau te vinden voor iemand die zich vooral bezighoudt met gamen. De cadeaus die het meest voor de hand liggen zijn namelijk behoorlijk duur. In sommige gevallen is dat natuurlijk niet erg, maar als je op zoek bent naar een cadeau voor een lagere prijs, bijvoorbeeld voor een surprise, wordt het lastiger. Om je te helpen, zetten we een aantal ideeën voor je op een rij!

GiftCard voor een bepaalde console of platform

Een game kopen is misschien wat onhandig, omdat je niet weet wat voor games iemand precies leuk vindt of omdat je niet weet welke games diegene wel en niet al heeft. Er zijn verschillende aanbieders waar je dit soort giftcards kunt kopen, zoals KaartDirect. Hier kun je giftcards kopen voor verschillende consoles en platformen, bijvoorbeeld voor de PlayStation of voor Steam, een platform voor pc games. Zo’n giftcard kan iemand gebruiken om een game te kopen tegen een lager tarief, omdat ze het tegoed in kunnen zetten. Met een PlayStation kaart kun je dus een game kopen in de PlayStation Store. Mocht je een specifieke game weten die iemand veel speelt, zoals FIFA, dan kun je diegene ook een giftcard van die game geven. Daarmee kan iemand bijvoorbeeld in-game aankopen doen of een uitbreiding voor de game aanschaffen. Mocht degene voor wie het cadeau is veel FIFA spelen, dan kan hij of zij FIFA punten kopen van de giftcard.

Andere soorten cadeaukaarten

Als je weet wat iemands favoriete game is of op wat voor console of platform iemand graag speelt, zijn GiftCards een ideaal cadeau. Maar als je niet zo goed weet welke games iemand graag speelt en ook geen idee hebt of ze gamen op een console of liever op de pc, dan wordt het wat lastiger. In zo’n geval kun je er voor kiezen om een ander soort cadeaukaart te geven. Denk bijvoorbeeld aan een cadeaukaart voor de Mediamarkt of een vergelijkbare winkel. Dit soort winkels bieden een enorm assortiment aan producten rondom gaming, dus een gamer kan hier altijd slagen. Of hij of zij nu een nieuwe game wil kopen, bepaalde accessoires, of een product zijn of haar console of pc mee te upgraden, met zo’n cadeaukaart zit je altijd goed. Je hoeft helemaal geen verstand te hebben van games om een goed cadeau te vinden voor een gamer.

Game merchandise

Een ander leuk cadeau voor een gamer is merchandise van zijn of haar favoriete game. Er bestaan tegenwoordig enorm veel websites die merchandise verkopen zoals kleding, mokken, accessoires, actiefiguren en nog veel meer. Mocht je dus weten wat iemands favoriete game is, dan is merchandise van die game zeker een goed cadeau!

Show Full Content
Previous Sla jij in jouw magazijn veel pallets op?
Next Waarom bedrijfswagens ook handig zijn voor gezinnen

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: