Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en wil je goed voor de dag komen bij je toekomstige werkgever? Dan zijn er een aantal dingen die ervoor kunnen zorgen dat jouw brief en cv eruit springen bij de ontvanger. Zorg ervoor dat je altijd dicht bij jezelf blijft, dan hoef je je in een eventueel gesprek je ook niet beter voor te doen. Let er ook op dat je cv goed in elkaar zit. De bijbaantjes van vroeger zijn voor een toekomstige werkgever echt niet boeiend. Zet je Facebookpagina even op privĂ© of zet de ‘schaam’-foto’s niet bereikbaar voor anderen. Kies een nette profielfoto op LinkedIn en kijk of je cv waar je zoveel aandacht aan hebt geschonken, ook zo op LinkedIn staat. Zorg ervoor dat alles netjes op elkaar afgestemd is, maar laat vooral zien wat je kunt en waar je toe in staat bent!

Laat onderstaande cv’s een mooie inspiratie voor je zijn! Meer inspiratie vind je zoals gewoonlijk op onze Pinterestpagina!
Bron: oddee.com

422386798315019a491926dc8a4761c2

39bf094df4f12d3d6fdf3a98d04be33f

afb2ca7ea2962437949b20d4d62cd8e7

a98877_008

Ik kan me voorstellen dat je nu denkt; hoe ga ik dit dan doen? Zorg er in ieder geval voor dat het allemaal duidelijk leesbaar is. Creatief is goed, maar men heeft ook geen zin om 6 keer te moeten draaien om 1 zin te kunnen lezen. Maak je cv leuker door foto’s van jou aan het werk toe te voegen of beter nog; maak een website aan waar je toekomstige werkgever kan zien hoe je werkt en hoe trots je bent op wat je tot nu toe hebt gedaan. Een loyale werknemer is veel waard! Geloof in jezelf en ik wens je veel succes met je zoektocht naar je nieuwe baan!

Show Full Content
Previous Nieuw voorleesboek bereidt peuters voor op nieuwe baby
Next Wat hebben de mannen het toch zwaar

1 thought on “Op zoek naar een nieuwe baan?

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close