Cadeaus krijgen is leuk, maar cadeautjes geven is misschien nog wel leuker! Hoe leuk is het als je iemand blij kan maken? Het enige probleem is dat je dan altijd weer moet bedenken wat je gaat geven. Zo veel mensen, zo veel  verschillende smaken. Niet heel gek dat je soms een beetje cadeaustress krijgt. Want wat jij mooi vindt, hoeft niet voor je neefje, oma of beste vriend te gelden natuurlijk. Of het nu gaat om een cadeau voor de feestdagen, voor de jarige, als bedankje of gewoon zomaar, in deze blog lees je hoe je een origineel cadeau kunt geven. 

Leef je in

Voor je je zoektocht naar een origineel cadeau gaat starten is het belangrijk om je in te leven in de persoon aan wie je het cadeau gaat geven. Wat voor soort persoon is hij of zij en welke hobby’s hebben ze? Door je in te leven in de persoon die het cadeau ontvangt kom je al snel uit op praktische cadeaus die daadwerkelijk gebruikt zullen gaan worden. Kies bijvoorbeeld voor een rugzak wanneer iemand heel erg van wandelen of reizen houdt. Of kies voor het geven van kookpotten wanneer iemand graag in de keuken staat. Hetzelfde geldt voor mensen met groene vingers: richt je dan bijvoorbeeld op tuingereedschap. 

Maak het persoonlijk

Tegenwoordig maken wij dagelijks vaak tientallen foto’s. Wij gaan vaak op vakantie, hebben dieren die wij liefhebben, beleven leuke momenten met onze vrienden en familie en delen onvergetelijke momenten met de liefde van ons leven. Deze foto’s verdwijnen snel weer tussen de honderden, of soms duizenden foto’s. Onze cadeautip: vereeuwig de mooiste foto’s op een hoesje. Een telefoonhoesje met foto is een uniek cadeau voor familie en vrienden of natuurlijk jezelf!

Pak het cadeau leuk in

Een cadeau is natuurlijk niet af zonder een leuke verpakking. Om cadeautjes origineel in te pakken, zijn er genoeg ideetjes te bedenken. Gebruik bijvoorbeeld oude plattegronden, krantenpapier, bakpapier of een lege (schoenen)doos als basis. Versier vervolgens met touw, linten, knopen, stickers of stempels. Je maakt het cadeautje daarna helemaal af met een leuk naamkaartje. Ook een bijgevoegde wenskaart met persoonlijke boodschap maakt impact bij het geven van een cadeau.

Wring je niet in  honderd bochten

Wees gerust, een feestelijke dag staat of valt niet met je cadeau. Het belangrijkste van zo’n dag is dat je er bent. Je wordt tenslotte niet uitgenodigd omdat je iets zult meenemen, maar omdat de ander graag tijd met je doorbrengt. Daarnaast is het natuurlijk de gedachte die écht telt!

Show Full Content
Previous Dit zijn de 5 meest trendy damesmerken om in de gaten te houden
Next Zó vraag jij jouw partner ten huwelijk!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: