Als je als tienjarige overblijft op school, dan wil je natuurlijk wel een leuke broodtrommel mee. Maar waar vind je die? Zoek niet verder: nu is er een volledig te customizen lunchbox en beker van het Nederlandse merk Orange Rebel!

Vroeger nam Sil een brandweertrommel mee, of eentje van Spider-Man. En die van Raveleijn viel bij Sil ook wel in de smaak. Maar opeens, zo rond zijn negende verjaardag, werd alles anders en waren alle lunchbox-varianten stom. Dus ging er het afgelopen jaar een doorzichtig bakje met boterhammen in zijn rugzak, of een effen blauwe. Lekker saai.

Van saai naar leuk!

orangerebel

Komend schooljaar is dat anders! Afgelopen week kreeg Sil een pakketje, met daarin een lunchbox en beker speciaal voor hem! Het leuke is dat je niet alleen kunt kiezen uit 3 kleuren, maar dat je online op orangerebel.com een template kunt kiezen, die je helemaal kunt aanpassen naar de wens van jouw kind. Of je print een foto. Of een lief briefje. Of allebei. Ook handig zijn de (variabele) vakjes in de lunchbox. Zo kunnen er 6 boterhammen in, of 3 en een pakje drinken en fruit bijvoorbeeld. Bestel deze box en beker snel online, voordat de school weer begint.
orange-rebel

  • beker €6,49, lunchbox 7,49, setje €13,98
Show Full Content

About Author View Posts

Sanne

Sanne (37 jaar) woont in een klein Brabants dorpje en is moeder van zoons Juul ('10), Sil ('04) en om het weekend ook van Lars ('02). Naast haar werk als Content Marketeer bij de Efteling gaat ze er graag op uit. Lekker een weekendje weg bijvoorbeeld of op vakantie met het gezin of gewoon samen naar het bos. 's Avonds staat ze vaak tot laat in de keuken; gezond koken is haar grote hobby.

Previous Dino´s en robots door elkaar. Superleuk!
Next Bij twijfel, gewoon doen

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close