Ieder jaar weer gaan de statistieken van Lovethat door het dak door de verschillende posts over kerstkaarten. Zo kun je ervoor kiezen om wat luxere kaarten te versturen naar een selecte groepje, maar ook de verschillende kerstkaarten zijn een hit online en het artikel over waar je het goedkoopste kerstkaarten verstuurd is nog altijd goed bezocht. Ook dit jaar buig ik me weer over de vraag, wat doen we met kerst en oud en nieuw? Kerstkaarten sturen doe ik dit jaar niet, maar ik wil toch iets bijzonders doen voor vrienden en alle kennissen op social media. Zo zit ik dus al paar weken te bedenken hoe ik dit het beste kan doen. Een beetje grappig mag het wel zijn, een kleine knipoog mag het wel hebben, maar het belangrijkste is toch wel die kerstwens. Vandaag deel ik met jullie een paar bijzondere kerstwensen die je via Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, Spotify en al die andere social media kunt delen! Niet iedere wens is 1-2-3 uit te voeren, maar een beetje moeite doen voor je allerbeste vrienden, je liefste familie en je beste kennissen is niet zo erg toch? 

Stuur een kerstwens via spotify! 

Zeg het met muziek. Hoe leuk is het als men jouw Spotify afspeellijst luistert tijdens kerst. Zo ben je er toch een beetje bij en zorg jij voor een fijne stemming. Via je spotify-account maak je eenvoudig een afspeellijst aan en gooi je daar je mooiste kerstnummers (of nummers met een herinnering – je kunt het zo persoonlijk mogelijk maken) in. Deze afspeellijst deel je dan via whatsapp of via Facebook en uiteraard via spotify

Deel je favoriete recepten via Pinterest! 

Jouw favoriete recepten beschikbaar stellen voor je vrienden en familie, dat is toch wel heel bijzonder. Via Pinterest is dat redelijk eenvoudig te doen. Misschien dat je anderen wel op een goed idee brengt voor het kerstdiner of de kerstbrunch en dan ben je er zo toch een beetje bij! 

Tag je vrienden in je Instagram post! 

Heb jij een mooie kaart geknutseld, een mooie foto gemaakt en wil je jouw kerstwens delen met je vrienden. Tag hem dan in je post op Instagram. Jouw persoonlijke wens, komt zo zeker bij hen terecht en wordt net zo gewaardeerd. 

Ik maakte een klein voorbeeld voor jullie. Mijn echte kerstwens komt deze dagen nog online.

Heb jij nog een leuk en creatief idee om je kerstwens te delen? Laat het dan weten in een reactie! 

Show Full Content

About Author View Posts

marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous Het dilemma van tradities als je in het buitenland woont
Next Nederlandse televisie in het buitenland

1 thought on “Originele kerstwensen via social media

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close