Ik heb altijd een zwak voor mensen die via Kickstarter hun bedrijf op poten zetten. Place the Moment is zo’n bedrijf. Vanuit een visie dat je jouw moment op een unieke poster kunt laten drukken en daardoor dat moment en de plaats waar het gebeurde, voor altijd zichtbaar in je huis kunt hebben, hebben ze een goede indruk op mij achter gelaten. Ik was dan ook blij dat ik zo’n kaart of map – hoe je het ook wilt noemen, mocht bestellen!

Welk moment of welke plaats staat jou het meeste bij?

Kies je plaats

Het idee is natuurlijk superleuk, maar welk moment of welke plaats kies je dan uit? Ik vond het lastig. Wel stond eigenlijk wel vast dat het uit Nederland zou worden. Uiteindelijk koos ik ervoor om een kaart van onze oude woonplaats Pernis en hele ruime omgeving te kiezen. Ruim als in, half Nederland. Zo is voor iedereen (lees: de Zwitsers hier) duidelijk dat het over Nederland gaat.

place my map - kies je plattegrond

Kies je tekst

Je kunt nog tekst aan je kaart toevoegen, bijvoorbeeld wat er gebeurde (first kiss – first love – kinderen geboren etc etc), de plaats waar het gebeurde en wanneer het gebeurde.

Kies je kleur

Je map / plattegrond kan je in een paar verschillende uitvoeringen kiezen. Geheel wit, geheel zwart, geheel mint of zwart op wit. Ik koos voor zwart op wit, omdat dat eigenlijk altijd wel past in iedere ruimte.

Geef je plattegrond kleur - place my map

Verzending van je kaart

Omdat het om een gepersonaliseerd product gaat, is de levertijd 6 tot 12 werkdagen. Ergens wel te begrijpen, maar als je het mij vraagt een beetje lang. Vooral in deze ‘on demand’ tijd, is het lang wachten, want de kaart heb je in principe al zelf helemaal gemaakt. De verzending gaat dan wel weer netjes. Je krijgt een mailtje wanneer je Place the Moment-poster onderweg is. En je ontvangt de poster netjes innen mooie koker. Wat dat betreft echt petje af. Alles zit prima in elkaar. De koker, het kaartje, je kaart, de website, alles past bij elkaar. Daar word ik altijd erg blij van!

Hoe groot is de Place the Moment-poster?

Voor 49.95 krijg je bij Place the Moment een poster van 50×70 cm. Een indrukwekkend formaat en als je hem in grotere lijst doet en passe-partout ervan maakt, dan is het nog indrukwekkender! Ik heb hem nu (tijdelijk) in een 50×70 lijst van de Ikea en daarin zit hij prima.

Uiteindelijk zou ik nog een tweede willen met waar we nu wonen. Het zijn echt plaatsen/plekken die we altijd meenemen in ons hart. Samen zouden dan bij ons in de gang komen te hangen. Dan komen we er elke dag langs. Ik ben er happy mee!Show Full Content

About Author View Posts

marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous Nederlandse televisie in het buitenland
Next Fijne feestdagen!

1 thought on “Place the moment – Maak je belangrijke momenten zichtbaar

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: