Onlangs was mijn moeder jarig en voor haar verjaardag vonden we (mijn zussen en ik) het leuk om een familieboom te laten maken. We weten dat de mannen van de familie dit niet zo heel tof vinden, maar we weten ook dat ons mam dat wel leuk vindt! En aangezien zij jarig was, kwam die boom er dus šŸ™‚

De Familieboom

Op Printcandy.nl kan je zo’n boom met de namen van de familie heel eenvoudig samenstellen. Je kiest de maat (je kunt zelfs ook voor downloaden kiezen, zodat je zelf kunt printen), het aantal hartjes op de boom (7 of 14) en je kunt zelf uit een aantal kleuren van de boom en de hartjes kiezen.

Wij kozen voor een chalk -(schoolbord)kleurige boom en een Teal- kleur voor de hartjes. We komen uit een groot gezin en kozen ervoor om 14 hartjes te doen. Zo passen mijn ouders, mijn broer en zussen en alle kleinkinderen erop. Het past precies!Ā De partners staan er inderdaad niet op, maar ach… de mannen vinden dat allemaal niet zo’n ramp gelukkig.

princandy-familieboom

Het was echt supereenvoudig om de boom te maken, heel gemakkelijk om hem te bestellen en het allerleukste: binnen een dag hadden we de boom in huis! Supersnel en gelukkig ruim op tijd voor mijn moeders verjaardag. De boom is afgedrukt op mooi 300 grams dik papier. Geen noodzaak om hem dan ook nog inĀ een lijstje te doen!

Nog veel meer leuks bij Printcandy

Natuurlijk bestelde ik nog veel meer. Mijn moeder heet van haar eigen naam Vos en ik kon het niet laten om ook nog een kleine plaat van de Vos mee te bestellen voor haar. Ook bestelde ik voor in Eva’s kamer een alfabetposter. De posters kwamen in een stevige en ook mooie envelop bij mijn zus aan en zij maakte er dan ook foto’s van voor mij. Je moet een beetje creatief zijn als je in het buitenland woont! Overigens zijn de verzendkosten gratis en als je je bestelling naar twee verschillende adressen wilt sturen is dat ook mogelijk. Dat vind ik echt een mooie prĆ©!princandy-3platen

Iedereen kan shoppen bij Printcandy

Of je nou op zoek bent naar leuke uitnodigingen of originele familieposters. Bij Printcandy.nl kan je echt alles kopen. Van mooie wandplaten tot gepersonaliseerde posters voor je beste vriendin of voor in de kinderkamer. Veel kun je zelf samenstellen en dat is supereenvoudig. De prijzen zijn ook gewoon schappelijk. Voor mijn bestelling was ik nog geen 25 euro kwijt en dan heb ik mezelf en mijn moeder toch echt heel erg blij gemaakt!

Weet je wat ook leuk is? Een letter van je kindje in de kamer, zelf te personaliseren qua kleur!
naamposter

Wat vind je van mijn geshopte items?

Show Full Content
Previous De stoel van oom Frans
Next Doe mij maar een echte kerel!

1 thought on “Printcandy is een cadeautje voor aan je wand!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close