Refurbished elektronica wordt steeds populairder en dit komt niet alleen doordat het beter voor je portemonnee is, maar ook omdat het erg betrouwbaar is. Lees snel verder en ontdek de wereld van refurbished elektronica. 

Betekenis refurbished 

Refurbished betekent letterlijk gereviseerd en is een bekende term in de IT-wereld. Refurbished producten zijn vaak afkomstig uit het bedrijfsleven of restvoorraden. Deze producten zijn in goede staat en verdienen een tweede leven. Een refurbished product is ook vele malen goedkoper dan een nieuw product in de winkel. Koop je een refurbished product dan zorg je ook nog eens voor het milieu. Bij het produceren van elektronische producten komen er schadelijke stoffen vrij die niet goed zijn voor mens, dier en natuur. Kies je voor een refurbished versie dan zorg je samen met andere refurbished kopers voor minder CO2-uitstoot. CO2-uitstoot zorgt onder andere voor de opwarming van de aarde. Door de opwarming van de aarde is er steeds vaker sprake van extreme weersomstandigheden. Dit zien we ook terug op de Noord- en Zuidpool waarbij het ijs smelt op deze gebieden en het waterniveau oploopt. De extreme weersomstandigheden heeft dus grote gevolgen op onze planeet. Door producten te hergebruiken, verlengen we de levensduur van een product en dit betekent dat je minder snel een nieuw product hoeft aan te schaffen. 

Het verschil tussen refurbished en tweedehands

Er is een groot verschil tussen refurbished en tweedehands. Refurbished elektronica wordt grondig gecontroleerd, voordat ze weer op de markt worden gezet. Deze controle heb je niet bij tweedehands elektronica. Bij een tweedehands product weet je nooit in welke staat een apparaat zich bevindt. Dit is wel altijd bekend bij een refurbished product. Daarnaast worden er bij refurbished elektronica onderdelen vervangen of gerepareerd mocht dat nodig zijn. Ben je op zoek naar een iPhone met een sterke processor en zit je vast aan een budget? Dan is de iPhone 12 een ideale smartphone voor jou. Kies voor de refurbished iPhone 12 en bespaar tientallen euro’s! Je bespaart niet alleen geld maar je hebt ook zekerheid. Een refurbished webshop is transparant in wat ze verkopen. 

Refurbished online kopen

Koop je bij een officiële refurbished webshop dan weet je zeker dat je goed zit. Een officiële refurbished webshop controleert al haar producen voordat ze weer opnieuw worden aangeboden. Bij Refurbished.nl worden alle elektronica producten gecontroleerd op minimaal 50 punten. Denk hierbij aan de camera, Wifi, beeldscherm en batterij. Daarnaast kun je altijd terecht bij de klantenservice voor al je vragen. Bij Refurbished.nl krijg je altijd 3 jaar garantie op je aankoop en kun je profiteren van gratis verzending. Genoeg voordelen om voor een refurbished webshop te kiezen. Je bent niet alleen verzekerd van een goed werkend product, maar ook nog eens van extra service!

Show Full Content
Previous Voordelen van verwarming voor parasols
Next Verras je moeder op afstand met bloemen en een persoonlijk kaartje

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close