Ik ben altijd bezig met leuke dingen spotten. Leuke dingen voor de kinderen, voor ons huis, voor mezelf, voor vrienden en natuurlijk voor jullie. Vandaag laat ik jullie weer een hoop toffe woonaccessoires zien die ik online heb gevonden. Zoals altijd ga ik van links naar rechts, van robuust naar heel modern en gek. Zo zit ik ook wel een beetje in elkaar, dus eigenlijk niks raars. In het lijstje van vandaag merken als Home Affaire, Ritzenhoff & Breker en natuurlijk Bloomingville (waar ik al eerder over schreef).

Ik vind vooral die houtkleuren van de grote wanddecoratie heel erg mooi. Van de klok ben ik ook helemaal weg, gewoon duidelijk en superstoer. Witte moderne vazen kan je natuurlijk niet genoeg hebben, natuurlijk in de lente wel gevuld met tulpen of zoiets!

woonaccessoires

 

  1. buffel voor aan de wand
  2. twee witte vazen
  3. robuuste klok
  4. een kist om je openhaardhout in te bewaren
  5. Moderne wanddecoratie met schitterende kleuren
  6. Lief klein konijntje
  7. Witte vaas
  8. Stoere lantaarns van metaal en hout
Ik denk dat onderstaande collectie zo in ons houten Zwitserse huis past, wat denk jij? Waar ben jij helemaal weg van of is dit absoluut niet jouw stijl?

tekst

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

7 thoughts on “Robuuste en moderne woonaccessoires gaan goed samen via otto.nl

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Weekendje weg | Alleen reizen heeft zo zijn voordelen

5 april 2017
Close
%d bloggers liken dit: