Sinds de zwangerschap en vooral na de geboorte van Liza, word ik echt enorm verwend door allemaal lieve lezers en toffe bedrijven. Het is geweldig dat mensen met me meeleven en dat ze ook de moeite nemen om een kaartje te sturen of zelfs een cadeautje! Zo stuurde ook Emy van de Kaboutertuin een cadeautje op, zo lief!

De Kaboutertuin is een webwinkel met producten voor kleine kabouters (wat een mooi en liefdevol woord voor die ukkies trouwens). De Kaboutertuin verkoopt (handgemaakte) producten die leuk zijn als cadeau voor jezelf, maar ook als kraamcadeau echt superleuk zijn om te geven. En weet je wat ik helemaal leuk vind? Het is natuurlijk makkelijk om alles wat je leuk vindt te verkopen, maar de Kaboutertuin houdt ook rekening met haar bedrijfsnaam; je vindt er namelijk heel veel bos-, paddestoel-, en kabouterproducten. En laat ik daar nou van houden!
kaboutertuin

Nu ben je natuurlijk nieuwsgierig wat ik kreeg van hen? Nou ja, ik? Liza dus. Liza slaapt sinds vandaag onder haar eigen lakentje. Wat een mooie naam hebben we haar toch gegeven en wat is het toch mooi op dat lakentje gezet. Ik ben er helemaal weg van. Van die lekkere stoere letters in van die echte meisjeskleuren. Wat wil een dame in de dop nog meer? Heerlijk slapen en daar zeg ik geen nee tegen!

kaboutertuinLiza

 

15% korting bij de Kaboutertuin

Tot en met 30 april 2014 krijg je met de code lovethat 15% korting! Leuk toch? Ik wens je heel veel shopplezier voor je eigen kabouter!

 

Show Full Content
Previous Heb je nog wat gemist deze week?
Next Geen weekoverzicht, maar een roerig paasweekend

1 thought on “Rood met witte stippen bij de Kaboutertuin

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close