Wat kies jij voor het kamertje voor je nieuwe baby? Kies je voor drukte of kies je voor een rustige uitstraling voor je newborn. Ik mocht het over doen en koos voor rust, liefde en mintgroen (gecombineerd met roze – check hier het resultaat). Vandaag deel ik met jullie wat wat mij betreft de musthaves zijn in iedere babykamer, gecombineerd met de kleur mintgroen. Ik ben heel benieuwd wat jullie hiervan vinden.

rustruimtegroen

Als eerste natuurlijk een ultrazoet, warm en comfortabel pakje. Dit pakje is van het merk Z8 . Eigenlijk moet je daar wel een item van in huis hebben. Mijn ervaring is dat de kleding echt zo goed blijft (en ik ben een belabberde huisvrouw) en meerdere rondes mee kan!

Het wandlampje met het tevreden wolkje deelde ik al eerder. Ik ben er nou eenmaal enorm fan van en dan krijg je dat. Te koop bij Roozje.nl

Een inbakerslaapzak geeft jouw kindje geborgenheid. Deze inbakerslaapzak van Lodger koop je bij Hydrofieledoeken.nl en is gemaakt van hydrofiel katoen. Lijkt me heerlijk voor zo’n klein moppie

Een musthave voor iedere moeder of vader zijn de items van NAÏFCARE. Deze producten zijn zo ontzettend lekker en fijn voor je baby. Je kunt online gelijk complete sets bestellen, of nog beter: zet de producten van Naïf op je wishlist!

Ik begin langzaam nogal behoorlijk fan te worden van de producten van A little Lovely Company. Dit gehaakte woord komt ook uit hun toverhoed. Te leuk.

In een lieve, rustige babykamer hoort dit schattige behang. Ik kan er naar blijven kijken. Zo rustig en toch is er heel wat op te zien. Volgens mij vind ieder kind dit mooi. Je koopt dit behang op Grachtenpracht.nl

En weer een item die je ook terugvind in Liza’s kamertje. Deze mooie poster van A Little Lovely Company kan je bij diverse (web)winkels kopen, maar ook gewoon via de eigen shop  (kan je gelijk even verder spieken wat voor moois ze nog meer hebben!)

En als laatste Ewan, het droomschaap. Het is jammer dat hij paars is, maar ik wilde hem toch graag delen. Liza en ik kunnen niet meer zonder. Een van mijn beste bestedingen ooit voor Liza! (de andere twee zijn mijn draagdoek en draagzak). Ewan maakt het geluid van een hartslag, maar ook een gezoem van een stofzuiger, heeft een harpmuziekje en laat het geluid van een waterval horen en inclusief roze-rood nachtlampje, gaat hij wel twintig minuten door. Je kunt hem ophangen, maar zijn staart ook gebruiken om er een speen aan te hangen. Echt, als je een fijn muziekdoosje zoekt voor je baby: bij deze gevonden!

Show Full Content
Previous PERSOONLIJK: het nieuwste weekoverzicht
Next Vijf opvallende feitjes uit Zwitserland

9 thoughts on “Rust, liefde en mintgroen; mooie combi voor jouw newborn!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close