Onlangs kocht ik bij de Lild de Sanitas Activiteitensensor voor ongeveer 35 euro. Is goedkoop duurkoop of doet deze stappenteller precies wat hij moet? Omdat ik afgelopen week veel vragen over deze stappenteller kreeg, vertel ik je vandaag precies wat hij doet.

In de praktijk. Te weinig stappen op mijn teler en dus gingen we wandelen.
In de praktijk. Te weinig stappen op mijn teler en dus gingen we wandelen.

Weer een stappenteller?

Misschien even handig om uit te leggen. Ik had vroeger een Jawbone Up. Deze telde mijn stappen en die zag ik wanneer ik de Jawbone via een kabel aansloot op de iPhone. De Jawbone werd ik na een jaar zat, hij was eigenlijk te zwaar om dagelijks om mijn pols te hebben. Tijdens pc werk zat hij me steeds in de weg. UIteindelijk verloor ik hem ergens in ons huis. Onlangs kocht ik weer een stappenteller. De TomTom runner. Deze deed absoluut niet wat ik wilde. Hij telde alleen mijn stappen als ik hem activeerde en de batterijen ging supersnel op. We waren geen match en dit keer raakte ik de oplader kwijt…. Handige Harrie hier of iemand die hier in huis goed opruimt?

Dus ik zocht een stappenteller die alles deed wat ik wilde. Mijn eisen waren nu bekend. Dit keer ging ik voor de Apple Watch. Jawel. Ik moest alleen een beetje sparen. Dus toen ik de Lidl instapte en de Sanitas Actitviteitensensor voor 35 euro zag liggen was ik enorm geboeid. Hoe kon iets zo goedkoop zijn, terwijl ik straks 370 euro wil uitgeven? Ik kocht hem!

Sanitas SAS 75 Activiteitensensor / Beurer A80

De stappenteller van Sanitas (is gelijk aan de Beurer A80) doet eigenlijk wat hij moet doen. Hij is eenvoudig in gebruik en laat je met 1 druk op de knop direct zien hoeveel stappen je hebt gelopen. Maar ook hoeveel calorieën je verbrand hebt, hoeveel kilometer je hebt gelopen en of je je doel gehaald hebt.
Hoeveel stappen heb je gelopen? Sanitas SAS75

De stappenteller komt met een gratis app: De Health Coach. In deze app kun je de gegevens vanuit je armband synchroniseren. Synchroniseren gaat zonder kabeltjes, gewoon via bluteooth en met 1 langere druk op de knop.

En zo ziet de app er in gebruik uit. Hij meet je stappen...
En zo ziet de app er in gebruik uit. Hij meet je stappen…
En als je wilt, laat hij ook zien hoe goed je slaapt.
En als je wilt, laat hij ook zien hoe goed je slaapt.

Een stappenteller naar mijn hart

Echt. Deze stappenteller heeft alles wat ik eigenlijk wil en meer!

  • voelt prettig om de pols
  • is eenvoudig te bedienen
  • heeft een lange batterijduur van wel 30 dagen (behalve als je je slaapt trackt, dan slechts 7 dagen)
  • hoeft niet dagelijks gesynchroniseerd te worden, maar wel 1x in de 30 dagen. Anders overschijft hij de data.
  • synchronisatie is extreem snel
  • wekfunctie dmv trillen van de armband
  • kan tot 7 dagen ook je slaap monitoren
  • omdat de stappenteller ook de tijd laat zien heb je geen horloge meer nodig

Om te laten zien hoe eenvoudig het werkt, maakte ik er een filmpje van.

Mocht je op zoek zijn naar een stappenteller, dan kan ik je deze echt aanraden. Hopelijk komt er in Nederland bij de Lidl ook een keer een actie met deze stappenteller! Wil je hem gelijk kopen, kijk dan even bij Kijkshop.

Sanitas SAS 75 of  BEURER Activity tracker AS80

Volgens mij is er geen verschil tussen deze twee stappentellers en zijn ze identiek aan elkaar. De BEURER Activity tracker AS80 is alleen in Nederland beter te verkrijgen. Bijvoorbeeld bij Bol.com

Heb jij een stappenteller?

Show Full Content
Previous Ons Zwitserleven. Ziek zijn kent vele fases…
Next Heeft deze gewassen appel echt plastic nodig?

3 thoughts on “Sanitas SAS 75 Stappenteller – Dit helpt mij 10.000 stappen te lopen

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d