Horloges heb je in allerlei soorten en maten, kleuren en vormen. Vroeger had ik al een zwak voor horloges, maar nu met de smartwatches is mijn liefde voor horloges weer helemaal terug.

Al snel nadat ik mijn eerste stappenteller gekocht had – type zwart plastic bandje met verstopte digitale cijfers – kwam ik erachter dat ik zo’n soort horloge echt niet mooi vond. Dat ik mijn horloge met wijzerplaat ontzettend miste. Toch ook wel verkocht aan het idee van een stappenteller, kocht ik een Misfit horloge. Dat was wel meer een horloge dan stappenteller, maar bleek toch nog niet helemaal wat ik wilde. Ik kreeg steeds de vraag wat voor horloge ik had en dat vond ik knap irritant!

Mijn allereerste stappenteller
En dit is de misfit! Eerlijk gezegd heb ik nu geen idee welke tijd hij aangeeft. Half twee?

Daarna kocht ik bij de Bijenkorf een Fossil Q, een mooi dames horloge met wijzerplaat en geïntegreerde stappenteller. Een heel mooi horloge, echter bleek alléén een stappenteller ook niet helemaal mijn ding te zijn. Ik wilde nog meer met mijn horloge kunnen. Inmiddels heb ik een Garmin Vivofit en ben ik tevreden. Hoewel… Mijn volgende horloge moet er dan eentje zijn die ik niet wekelijks moet opladen (want dat was wel heel fijn met de Misfit en Fossil) en waarbij ik activiteiten ook naderhand kan opslaan. Maar voor nu is mijn Vivofit helemaal prima!

De Fossil Q, een van de mooiste horloges… Maar dan moet je niet het keihard tegen het glas stoten. Ook het leren bandje hield het niet zo lang vol.
En dit de Garmin Vivomove! Het bandje is niet zo mijn smaak en ook het wekelijks opladen vind ik irritant

Zo zie je maar weer. Van ieder horloge leer je weer meer over wat je mooi vindt en wat je daadwerkelijk gebruikt.

Een enorm aanbod is horloges en smartwatches

Zo is er niet alleen een enorm aanbod in smartwatches en iedere horloge doet en kan weer andere dingen. Wil je spatwaterdicht, echt waterdicht, wil je ermee duiken of juist dat hij je route altijd volgt. Wil je hem zelf aanzetten bij het sporten of juist niet. Maar je hebt ook nog de keuze in uitvoering. Wil je een sportief horloge of een stijlvol horloge. Wil je juist laten zien dat je een smartwatch hebt of wil je dat helemaal niet laten zien. Zelfs in horlogebandjes is een enorm aanbod. Wil je een sportief bandje, een lederen bandje of juist eentje van metaal. Keuze te over en echt voor ieder wat wils!

Ben jij op zoek naar een nieuw horloge? Bedenk dan eerst goed wat je wilt dat je horloge allemaal kan, dat scheelt steeds weer een nieuw horloge kopen 🙂

Show Full Content
Previous Een luierabonnement? Hoe handig is dat?
Next Grip op jouw financiële situatie

1 thought on “Mijn liefde voor horloges is weer helemaal terug

  1. Herkenbaar! Ik ben gek op horloges. Altijd Fossil gehad, meerdere. Toen over naar Ice Watch (het fijne model). En nu al 1,5 jaar happy met mijn iWatch, nooit meer wat anders! Al mis ik soms wel het mooie sjieke horloge als je bv uit eten gaat of op stap gaat. Maar dan kan ik altijd nog 1 van mijn Fossils pakken 😉

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: