Heb jij de nieuwste Netflix sensatie al gezien? Santa Clarita Diet met Drew Barrymore is een serie die je wat mij betreft niet hoeft te zien. Of je moet van afgevreten ledematen houden of kamers die volgekotst worden… Meer kan ik je niet vertellen, want dit is de eerste serie waarbij mijn maag drie keer in het rond tolde en ik de serie uit afgrijzen gewoon uit heb gezet.

Al zeggen ze op Elle.nl dat de serie echt het kijken waard is en dat je even over de opstartproblemen heen moet kijken, ik kon het niet. Het idee dat er in iedere scene ledematen afgerukt en opgegeten worden, trekt me niet. Mijn maag is er eerlijk gezegd nog steeds van van slag.

Het idee van de film is overigens best oké. Een ingedut setje dat als makelaar werkt, krijgt plotsklaps te maken met nogal een verandering van de vrouw (Drew Barrymore). Met z’n allen moeten ze haar ‘geheim’ geheimhouden en tegelijk het dieet (rood vlees) rond krijgen. In potentie best een leuke serie en aan alles eromheen ligt het ook niet. Zo is er onder andere een goede website van en is er best een hoop publiciteit omheen geweest. De uitvoering is alleen niet zo míjn ding. 
Op Twitter hoorde ik tot nu toe ook nog niet zoveel positieve berichten, het lijkt erop dat deze serie niet voor iedereen is weggelegd 🙂 Jammer Netflix. Santa Clarita Diet is zeker geen nieuwe House of Cards. Ik kan dan ook geen positieve review geven, maar daarbij misschien ben ik ook wel een watje. 😉

Dus see for yourself en alsjeblieft, vertel mij wat jij van deze nieuwe Netflix serie vond.

Show Full Content
Previous Kasteelvrouwe Eva stond model voor Sassefras meisjesspeelgoed
Next Bitterzoet | Dag fijn huis in Pernis

5 thoughts on “Santa Clarita Diet | See for yourself?

  1. Ben eigenlijk net into Netflix en ben nu cal the midwife aan hektijken. Heb je naast House of Cards/Orange is the new Black nog aanraders voor me?

    1. Grace & Franke, Jane the Virgin, Suits, Me you her, gill more girls (al moet je daar echt van houden), fuller house, designated survivor! Je hebt nog heel wat te kijken!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close